HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
Sepi:
--- Idézetet írta: Usagi Yojimbo - 2011. December 02., 17:10:55 ---Köszi a Sepi's Gallery 1. részét! :worship: :worship: :worship:
Nagyon sajnáltam, hogy megszűnt az oldal, de örülök, hogy nem halt meg végleg a Galéria. :D
--- Idézet vége ---
Örülök, hogy tetszett. És ami a jó hír, hogy ha minden jól megy, akkor még ebben a hónapban jön a folytatás is.
keildavid:
Köszönöm a választ, Ben Reilly. Eddig az X-men 129-ről tudtam pontosan, de hogy azelőtt is felbukkant más néven(A Kiválasztottak Tanácsa), azt nem tudtam.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. December 02., 18:24:18 ---Bár ott feltűnt egy hiba. A Pokoltűz Klub első megjelenése nem az X-Men 100-ban, hanem a 129-ben volt.
--- Idézet vége ---
Bocsáss meg Keildavid, de tévedsz. Bár név szerint, mint Pokoltűz Klub valóban csak a 129-ben voltak, de a 100. számban a Klub Belső köre, vagyis a Kiválasztottak Tanácsa jelen volt a Klub képviseletében.
keildavid:
Én is köszönöm a Sepi's Gallery 1. számot! :worship: :worship:
Én is sajnáltam, hogy a weboldal megszűnt, de az viszont jó hír, hogy füzetformába lesznek itt a HálóZsákon.
Tetszett ez a füzet. Pl. az elején először a bevezetés a weboldalról, amibe kiderült végre, hogyan is kezdődött(mert bár régen jött létre és arról nem tudtam).
És látom, hogy a sok képek mellett lesznek még egy-két karakterleírások. Pl. most a Pokoltűz Klubról. Bár ott feltűnt egy hiba. A Pokoltűz Klub első megjelenése nem az X-Men 100-ban, hanem a 129-ben volt.
A többi teljesen rendbe van.
Sok sikert kívánok nektek a továbbiakban!
Usagi Yojimbo:
Köszi a Sepi's Gallery 1. részét! :worship: :worship: :worship:
Nagyon sajnáltam, hogy megszűnt az oldal, de örülök, hogy nem halt meg végleg a Galéria. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése