HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Fan Art - Amatőr munkák
zozi56:
Az első Magnetős képet Livio Ramondelli készítette.
Galamb:
Én is köszönöm! :worship: :worship: Nagyon jó összeállítás, zsír képek, és Ben leírásáért is hálával tartozunk. Viszont néhány képnél nem tudtam kisilabizálni, melyik művész készítette, mert túl kacifántos az aláírásuk. Pl. mindjárt a legelső, Magneto-s kép tetszett a legjobban, viszont az alkotó neve homályban maradt elöttem. Ha esetleg más is így van vele, és ha Sepiéknek nem nagy gond, akkor az olyan képeknél, ahol nem olvasható, vagy nincs aláírás, viszont tudjátok, ki készítette, akkor esetleg azt is odaírnátok?
Köszönöm Zalaman történetének lezárását is, jó poénok voltak benne, élvezettel olvastam! :worship: :worship:
gabo:
Köszönöm szépen a Sepi's Gallery 1. részét! :worship: Nagyon jó kis képek voltak! Mindenkit nem ismerek,még a nevük ellenére sem! Nagyon tetszettek a variáns és a feldolgozott borítók! :worship:
gorgiasz:
Tényleg nem kell már sokat várnotok, mert épp most kezdek majd az ominózus füzet beírásának. ;) Ben jól mondta, valóban felütnek egy képkocka és egy mondat elejéig a 100 as szám 17.oldalán.
De hogy az eredeti témánál maradjak, nekem is nagyon testszik Sepi's Gallery 01 száma. :worship: Kiváltképp a 13. és 23.oldal. ;D
Usagi Yojimbo:
--- Idézetet írta: keildavid - 2011. December 02., 18:54:46 ---Köszönöm a választ, Ben Reilly. Eddig az X-men 129-ről tudtam pontosan, de hogy azelőtt is felbukkant más néven(A Kiválasztottak Tanácsa), azt nem tudtam.
--- Idézet vége ---
Hamarosan megtudjuk, ugyanis a Chronopolis-on a 98. résznél járnak. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése