HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (145/153) > >>

zozi56:
Megjelent a GIMP 2.7.2. Tök jó újdonságok vannak benne: csoportosítható rétegek, egyablakos mód, közvetlenül a rétegen módosítható szöveg (ez még csak félig van kész).
Még fejlesztői változat, a 2.8 lesz a végleges. De kevés emberük van, elég lassan haladnak.

honfi:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Április 14., 11:11:02 ---Mivel tud többet, mint az alt + F2
--- Idézet vége ---
nem csak a programnév elején keres, hanem szótöredékekre is, valamint a legutóbb megnyitott dokumentumokat is pillanatok alatt megtalálja és indítja. (meg csinosabb is, ment az alt + F2  ;) )
de mondjuk egy pkill-re még mindig Alt + F2 a gyorsabb, bár a synapse is végre tudná hajtani a terminálparancsot.

zozi56:
Én még nem próbáltam ilyesmit, mert a gyakran használt programokra gyorsbillentyűket állítottam be, ha meg gépelnem kell, úgyis mindig van nyitott terminálom. Mivel tud többet, mint az alt + F2?

Galen:

--- Idézetet írta: honfi - 2011. Április 13., 20:03:37 ---meg synapse-ot,
--- Idézet vége ---
Azt hittem csak én használok ilyesmit. Windowson is van. Launchy a neve.

honfi:
Nekem főleg olyan érveim vannak a gnome-shell mellett, hogy most is hasonlóan használom a desktopom... van egy kis dokk az alsó panel helyett, compizból használom az expót, meg a desktopválasztót... meg synapse-ot, hogy gyorsan, gépeléssel indítsak alkalmazást... ha ezek beépülnek az alap rendszerbe, akkor azért próbát megér.

csak lenne testre szabhatóbb... bár idővel gondolom erre is lesz valami api.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése