HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (100/153) > >>

Predash:
Ja, azt hittem, hogy már "végigjátszottad" régebben, csak most újra nekivágsz. :)
Fura, tényleg nagyon jó volt, és tele volt remek dolgokkal, de a NW jobban belopta magát a szívembe, mint a Skyrim.

talgaby:
Á, egyelőre még a wikijéről töltöm le és formázom nyomtatásra a táblázatokat. Szerintem jövő hétnél előbb nem fogok hozzá igazából a játéknak. Most megelégedtem azzal, hogy leszedtem jobb textúrákat és belőttem a legüzemképesebbre a beállításait.

Predash:
Gaby, a NW-nak megszerezted már a legerősebb fegyverét?  :badteeth:

talgaby:
Jól emlékszel, de az a pusztán csak az általános irányt adta meg, Oasist például azzal a büdös életben nem lehet megtalálni még úgy se, ha a vándoroktól megtudtad, merre van. DC-ben viszont egész jó hatásfokkal lehetett vele közlekedni.

Galamb:

--- Idézetet írta: Predash - 2012. Január 03., 18:19:21 ---Mire célzol pontosan?

--- Idézet vége ---

Már nem emlékszem pontossan, de a Fallout 3-ban asszem elhelyezhettél egy jelölőt a térképen, oda ahová menni szerettél volna, és aztán pontvonal mutatta melyik úton juthatsz oda (pl. melyik metróbejáraton menjél be, stb). Most is találtam valami jelölő félét a Skyrimben, de az útvonal nem látszik. (Bár most hanyagolom is égkoszorú vidékeit, inkább megvárom a magyarosítást.) 

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése