HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (99/153) > >>

Schmatzy:
Addig csinálj whislistet, és add körbe, hátha valaki megvesz róla valamit neked. :cool:

Predash:
A Steamet én is használnám, és fogom is nagyon szívesen vásárlásra, ha majd lesz miért bankkártyát "tartanom". :)

talgaby:
Igen, előfordul, hogy a legálissal több a szívás, mint a feltörttel. Amíg meg nem vettem a GoG-on, a régi Spellforce Platinumomhoz cracket kellett használnom, mert a cd-s verzió a régi másolásvédelem miatt nem akart működni kompatibilitással sem Win7-en. A C&C3-at meg kénytelen voltam megvenni Steamen is, mert a lemezes verzió SecuROM-os volt, aminél szemetebb fostalicska a világon kevés akad. A csodás SecuROM miatt ugyanis nagyobb esélyed van arra, hogy nem indul a játék, mint hogy normálisan fut. Ezért veszek szinte mindent Steamen vagy GoG-on, az ottani cuccokon nincs rajta semmi ilyen marhaság.

Galamb:
Az első játék, amit pénzért vettem, kapásból nem működött.

Más: a vöröskereszt betiltaná a háborús játékokat.

ehh!   :omg:

talgaby:
Nem, már nem igazán van "kölcsönzött" játékom, és nem is nagyon kapkodok, hogy legyen. Inkább kivárom, hogy lemenjen egy-két éven belül a 10 euró környéki kategóriába (vagy legyen rajta egy ehhez megfelelő leértékelés valamelyik terjesztőnél).
Az Age of Empires II + Conquerors, meg a régi SCUMM-motoros kalandjátékok az egyedüliek most már, amit nem tudtam megvenni digitálisan azok közül, amiken még feltételezhetően játszani fogok. De az Age of sorozatnál én még reménykedek abban, hogy egyszer csak lesz Steamen, vagy ami még szebb lenne, GoG-on. (Meg a LucasArts-féléknél is, ha már egyszer képtelenek ingyenessé tenni őket.)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése