HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (96/153) > >>

talgaby:
Mint tudjuk, a DC képregényeiből készült tv-sorozatok egészen jók szoktak lenni.
Nos, izé...

Igen, ez igazi. És igen, a DC csinálta. A világ fura hely.

Schmatzy:
1. Vicces, pont ma használtam a korábban felrakott 3.0.0-t, és nyomtam rá egy Check for updates-t, mire kiköpte, hogy No newer versions available. Ezek szerint még mindig nem tökéletes a rendszer. :)

2. A legviccesebb hír a hekkertámadásokkal kapcsolatban azonban mindenképpen az, hogy spamáradat zúdult egy bioélelmiszerekkel foglalkozó skót szervezet, a Scottish Organic Producers Association weboldalára, mert véletlenül SOPA a rövidítése. index.hu

Farek:
Ismerek pár potát vidéken, de elég felületesen, pipázni nem szoktam, és naponta sok teszek iratokat ad acta.

KiD:
POTÁról, PIPÁról, ACTÁról vélemények?

talgaby:
Azoknak, akiket esetleg érdekel az optimális veszteségmentes képtömörítés, szólok, hogy hétvégén kijött a PNGGauntlet 3.1.1.-es változata. Ez az egyik (szerintem inkább A) legjobb png-tömörítő/optimalizáló program, aminek a 3-as változata most még egy lapáttal rátesz. Kipróbálgattam pár régebbi png-men, a 2.1-hez képest is az új algoritmusokkal 3-8%-kal kisebbre passzírozza a képeket. És ami a legszebb, az új változatban már van multithreading, így gyakorlatilag az eddigi munkaidő leosztódik a processzormagok számával.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése