HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
Ben Reilly:
Régi szép Morrowindes idők, amikor jóformán ki sem mozdultam Balmora kiírtott városából. :)
talgaby:
Az a víztükröződés azért nekem erősen DX9-esnek vagy DX10-esnek tűnik.
zozi56:
Nem adták ki a kódot sajnos. De készült például Morrowind Code Patch is, ott visszafejtették a Morrowind.exe binárisát (legalábbis egy részét), és rengeteg zavaró bugot javítottak benne. A Morrowind Patch Projecttel együtt (ami meg a szerkesztővel javítható bugoktól szabadít meg) érdemes használni.
Egyébként annyira nem nyúltak bele a motorba, egyedül a napfényt látom olyannak, amihez talán kellett, a többi jórészt modell- és textúracsere.
talgaby:
Hm, itt azért nem enyhén belenyúltak a motorba. A fejlesztők kiadták a kódot? Mert emlékeim szerint ennyire azért nem volt nyílt.
Amúgy az, hogy ez 10+ éves játéknál vannak még aktív modderek, annyira nem meglepő. A 12 éves Deus Exet is modolgatják még rendesen. Ahogy a 13 éves Baldur's Gate-nek is vannak még aktív fejlesztés alatt álló modjai (a BG2-ről nem is beszélve, én még mindig reménykedem az Imoen Romance folytatásában...). Vannak olyan híres játékok, amikre még sok idő után is szeretnek modolgatni.
zozi56:
A Morrowind modderközössége még 10 év után is aktív. Karácsony előtt egy nappal jelent meg a Morrowind Overhaul második verziója, a játék kinézetén rengeteget javítottak, akár azok is szépnek találhatják, akik eddig a nosztalgia hiánya miatt nem. :) Itt-ott soknak éreztem a növényzetet, de mikor megláttam a videó vége felé, hogy mennyire testre lehet szabni, meggyőzött.
Trailer:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése