HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
talgaby:
Lomtárat ne használj.
Adatelvesztés szívás, szedd le a Recuva nevezetű szoftvert, tedd fel valamelyik meghajtóra, és reménykedj, hogy a nagyját vissza tudja állítani.
Mondjuk ilyenről még nem hallottam, hogy nem enged áthelyezni. Vagy mit akartál áttenni, telepített programokat? :headscratch:
Usagi Yojimbo:
Mit tegyek? :nemtudom:
A gépem helyi lemeze megtelt, és át akartam pakolni a dolgok egy részét a másik merevlemezre, de semmit nem engedett kitörölni/kivágni. Ezért másoltam egy egész mappa tartalmát a helyi lemezről, és egy új mappába raktam a rajta lévő dolgokat a másik merevlemezre. Gondoltam, kitörlöm az eredeti mappát (a helyi lemezen lévőt), de túl nagy volt a lomtárnak. Mindenesetre töröltem, és a másik lemezen is törlődött a mappa, pedig hozzá sem nyúltam :censored:.
Eltűnt mind a kettő, de a tárhely ugyanúgy meg volt terhelve, mintha ki sem töröltem volna, de még sincs sehol egyik mappa sem. :nemtudom:
Predash:
Eladó az asztali PC-m!
http://hardverapro.hu/apro/komplett_pc_amd_athlon_ii_x4_955_fullhd_samsung_23/hsz_1-50.html
Haenilion:
--- Idézetet írta: Predash - 2012. Július 06., 20:56:57 ---Az attól függ, hogy mit vársz el egy képregénytől. Multitouchos a tablet egyébként? Mondjuk ha nem, az sem baj, csak kétszer rányomsz ujjal, és máris nagyít, ha szükséges.
A Quickpic-et mindenképpen próbáld ki, szerintem az egyik legjobb képnéző androidra.
--- Idézet vége ---
Én csak akadálymentesen szeretném olvasni őket. Amúgy multitouchos, ilyen szempontból nincs gondom.
A Quickpicet pedig megnézem, köszi az ajánlást.
Predash:
Az attól függ, hogy mit vársz el egy képregénytől. Multitouchos a tablet egyébként? Mondjuk ha nem, az sem baj, csak kétszer rányomsz ujjal, és máris nagyít, ha szükséges.
A Quickpic-et mindenképpen próbáld ki, szerintem az egyik legjobb képnéző androidra.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése