HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (65/153) > >>

zozi56:
Ha kattintgatós program kell, a LibreOffice-szal is lehet ilyet.

Predash:
És mennyire egyértelmű a program? Nem sok időm van most sajnos ezer tutorialt végigbújni. Mint írtam, nem lenne benne semmi különös táblázat vagy akármi extra.
(Van belőle ingyenes változat egyébként?)

talgaby:
Igen. Acrobat.

Predash:
Az én laposomban 520M van, én kellemeset csalódtam benne. Visz az még újabb játékokat is, és elbír a HD videókkal bőven.
Más:

PDF-et szeretnék kreálni, viszont most az InDesignnal nem sok kedvem van vacakolni. Lenne benne kép, mellé szöveg és egységes háttér mindenütt. A Wordből lehet PDF-be elmenteni, viszont a képekkel valahogy hadilábon áll... Nem tudom, milyen felbontást kellene neki megadni, hogy PDF-ként már ne tolja össze vagy rontsa el a minőségét.
Ötlet, hogy milyen progival lenne érdemes összedobni?

talgaby:
210-est egy esetben tegyél a gépedbe: ha ingyen adják. Az árkategóriájának messze legbénább kártyája. Ha már mindenképpen NVidiát akarsz, akkor már inkább tegyél rá másfél ezret és vegyél egy 520-ast, azzal akár még játszani is lehet 3-4 éves játékokat, meg nem omlik össze egy Flash-játék hatalmas megterhelése alatt (plusz a CUDA miatt elméletben simán meg kell ennie a HD videókat tömörítve is).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése