HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
Predash:
Lehetséges, hogy a laptop monitoron a FEKETE szín fényerejét lejebb vegyem? Minden nagyon tiszta, élénk, és szép, de a fekete, és persze a nagyon sötétek azok valamiért túl világosak.
talgaby:
2013-as Wordben nézted már? Vagy tényleg LibreOffice-ban.
Predash:
Oké, feladom mára.
Amit akartam: egységes háttér és élőláb minden odalon. Minden oldalon ugyanolyan margók, horizontálisan és vertikálisan is. Lennének benne képek, és egy kevés szöveg is. Szeretném, ha a szövegek kijelölhetőek vagy másolhatóak lennének.
Az Acrobatban ezt nem találtam csak fájlkból való behozást. Ajánlották, hogy a 2007-es Wordben csináljam meg, és mentsem el PDF-ként. A word borzalmasan kezeli a képeket, és a felbontást, azzal szenvedek nem tudom mióta.
Szóval: MIT TEGYEK? :nemtudom:
FZoli:
Cégnél mi ha jól emlékszem FreePDF-et használunk ilyen célra, én anno a szakdogám PDF Creatorral alakítottam át. Mindkettő ingyenes.
talgaby:
Csak nem tud jól. Sajnos. Tapasztalat.
Predash: Adobe Acrobat Próra gondoltam. :) Azzal finoman szólva is pofonegyszerű, mert feltelepít egy virtuális nyomtatót. Kiküldöd abba nyomtatni az anyagot, és lesz belőle egy épkézláb PDF.
(Vagy ott van még a Foxit PDF Creator, de azt nem ajánlom. A Foxit PDF-olvasónak jobb az Acrobatnál, de készíteni még mindig eléggé gyatrán tud.)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése