HálóZsák fórumok > OFF topik

Számítógép/Internet/IT

<< < (61/153) > >>

zozi56:
Ők már csak a nevükben ugyanazok, mint régen voltak: http://arstechnica.com/gaming/2012/08/black-isle-studios-makes-a-mysterious-comeback-in-name-at-least/

talgaby:
Új BG-t biztos nem fog, mert a D&D jogai annyira elszálltak, hogy senki se gondolkodik arra épülő játékok fejlesztésében. A BG remake tényleg jól hangzik, de ha nem a régi Infinity motort berhelik, és nem lesznek kompatibilisek az eddig bejáratott modok, előfordulhat, hogy a máig meglévő rajongói bázis tetemes része nem fog vesződni vele, mert a BG-szériát jó egy évtizede a jobbnál jobb modok tartják leginkább életben.

Aldarion:
A minap az alábbi képet tették közzé az az Interplay honlapján:

Ez a hír engem már önmagában felcsigáz, hisz a BI számos nagynevű RPG-t tett már le az asztalra, mielőtt szerintem méltatlanul eltűntek a süllyesztőben.
Emellett a hamarosan HD verzióban is megjelenő Baldurs Gate I-II-t figyelembe véve, valamint azt, hogy hivatalosan is bejelentették a sorozat harmadik részét a magam részéről roppantul kíváncsi vagyok, mert akik ismernek. azok tudják, hogy sosem csináltam titkot abból a nézetemből, miszerint a BG volt minden idők legnagyobb RPG-je, amit valaha is kiadtak PC-re.
Nem tudom a jogi útvesztő lehetővé teszi-e a dolgot, de ha igen, és a BI fejleszti majd az új BG-t, én még pezsgőt is bontok örömömben.

Usagi Yojimbo:
Amúgy a YouTube-ról úgy is leszedheted a videókat, hogy a link elé odaírod, hogy "keep", így átirányít téged a KeepTube-ra, ahol letöltheted a videót különböző formátumokban.

Intruder:
A héten jelenik meg a Fall Of Cybertron! Mogorva mennyivel nagyobb, mint Sokkoló?! Simán arrébb löki a farkával. :cool:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése