HálóZsák fórumok > OFF topik
Számítógép/Internet/IT
talgaby:
Meg. Abszolút alapjátékban, a TotSC és modok nélkül iszonyat szívás, de meg lehet. Aztán elveheted a kardjait, csak ha így viszed tovább a karaktert a BGII-be, iiiiiiiiiszonyatosan beszopatnak a sztori egyik távoli pontján érte. (Bár magas karizmával és abszolút pozitív hírnévvel ki lehet dumálni, de akkor is ér hátrány egy későbbi bossfightban.)
Amúgy már csak azért is kinyírható, mert igazából könnyebb ellenfél, mint a végén Sarevok.
Farek:
A BG 1-ben, amikor az ember találkozott Drizzttel, meg lehetett őt ölni? Én nem mertem megpróbálni... :badteeth:
talgaby:
Nem biztos, hogy egy BGIII jó ötlet, hisz a ToB annak a zanzásított verziója volt, a sztori ott véget ért. Hacsak nem akarják erőltetni, hogy a Bhaal-gyermek halandó maradt és folytatódnak a megpróbáltatásai. Tök új sztori esetén meg annak nincs sok értelme, hogy a név maradjon, a BG-saga eléggé összefonódott a Bhaal hagyatéka körüli eseményekkel. (Nem is beszélve arról, hogy a Forgotten Realmsben azóta eltelt... mennyi is? Egy évszázad a D&D 2.5 óta?)
Farek:
Én a BG I-gyel játszottam még jó régen, még most is megvan. Igen jó volt.
De nekem összességében jobban bejött a Neverwinter Nights 2.
Aldarion:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Augusztus 24., 13:04:29 ---Új BG-t biztos nem fog, mert a D&D jogai annyira elszálltak, hogy senki se gondolkodik arra épülő játékok fejlesztésében.
--- Idézet vége ---
Ezt aláírom, de a BG Enhanced Edition az Atari, a WotC és a Hasbro együttes munkájával lett tető alá hozva, és ennek kapcsán jelentették ki, hogy ez csak az első lépés a BG III felé vezető úton, amit immár mindenképp meg akarnak csinálni. No persze konkrét dátumokkal nem dobálóznak, abban teljesen igazad van, de mivel akárhonnan is nézzük ők birtokolják a legtöbb D&D jogot, meg a Hasbro voltaképp a teljes D&D franchise-t is a magáénak mondhatja...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése