0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Olyan kérdésem lenne, hogy hol találok a kiadott Star Wars KÖNYVEKről egy olvasási sorrendet? Az az "idővonalat" az összes kiadott könyvről. Valaki tud segíteni ebben?Pl:A Gonosz ÚtvesztőjeA Sithek BosszújaA Sötét Nagyúr...
Idézetet írta: Recsi - 2010. Augusztus 10., 10:45:00Nem hiszem, hogy átb...ás lenne.Ha parasztvakítás, akkor az eladónak több, mint 3000 forintjában volt. 6% a Vatera jutaléka...Ha valaki esetleg megvenné: itt megtehetiEz egy óriási átb...s. Bármelyik online könyvesboltban meg lehet venni 5-600 Ft-ért. Antikváriumban sem kerül többe. Itt Miskolcon konkrétan ebből a könyvből láttam kettőt egy antikváriumban ha jól emlékszem 400 Ft/darab áron. Még ma megveszem mindkettőt.
Nem hiszem, hogy átb...ás lenne.Ha parasztvakítás, akkor az eladónak több, mint 3000 forintjában volt. 6% a Vatera jutaléka...Ha valaki esetleg megvenné: itt megteheti
IdézetStar Wars: Sötét Nagyúr, Darth Maul – A vadászó árnyékA vadászó árnyékhoz találtam árat: 4800-ért ment el az utolsó a vaterán.
Star Wars: Sötét Nagyúr, Darth Maul – A vadászó árnyék
James Luceno - A gonosz útvesztőjeTerry Brooks - Baljós ÁrnyakR.A.Salvatore - A Klónok támadásaMatthew Stover - A Sith-ek bosszúja (tudom, a filmeket mindenki látta, de a könyv sokkal részletesebb, a gondolatokból pedig tényleg sokkel többet mutat meg.)