Nem tudom, melyik tartott tovább. Yoda mesternek elkapni egy probotot, vagy Nektek idehozni az esettanulmányt a k.net-ről. De azért köszönet az illetékeseknek.
(Tetszett a grafika is, meg a történet is.)
Zozi 56! Ne haragudj meg érete, de imádom, amikor az ifjú padawanok szakértőznek.
Yoda az Empire-ben azért játsza az idegesítő, elmerokkant koboldot, hogy próbára tegye Luke türelmét, toleranciáját, béketűrését. Majd miután Skywalker leszerepel, mondja is Ben Kenobi szellemének, hogy elbukta a felvételit.
Persze van hiba épp elég a klasszikusokban is -kezdve az első Halálcsillag árkával, amely gondolom azért épült hogy könnyeben megtalálható legyen, a taktikai hiba, amivel a Rohadalom nem számolt, mert nem gondolt arra, hogy kis gépek is támadhatnak, de persze mégis lövegtornyokkal bástyázott körbe. Logikus ez, mint Ami kapi rubintpiros repülő sportkocsija, amivel feltünés nélkül közelít az ellenséghez.
De azért azt tudtam volna értékelni, ha a prequel fénykardforgatói, csak fele annyi humorral, egyéniséggel rendelkeztek volna mint az árokban rohamozó pilóták, vagy a levessel, elemlámpával, Artoo-val ökörködő Yoda manó.
No nesze Nektek esszé!
Most megyek, végigolvasom Ian Watson 40k univerzumát, megnézem az Avatar 2-őt, a Star trek 12-őt, a Riddick 3-at, meg a Mass Effect 1-et. Aztán visszanézek, hátha addigra megint lesz frissítés. De ezt a világért se vegyétek sürgetésnek, mert tudom, hogy azt nem szeretitek.