A Rebellionos Flip Book ügy még mindig nem tiszta. De megnyugodtam, a sima Rebellion áprilisra jön My Brother, My Enemy alcímmel. Pedig már majdnem azt hittem, hogy a mostani Empire a Rebellion csak nem cseréltek címet. (Mert a Rebellion reklámképen is birodalmi uniformisban állt Luke.) Kíváncsi leszek új címként jön-e vagy váltja az Empire-t.
Spolier.
Ami az ehavi Empiret illeti fura lesz ha egyszer mégis kimozdul a sztori az állomásról. Szokatlan lesz, hogy a falakon kívűl van egy egész galaxis.
Republic. A QV sztori 3. része tetszett. A befejezés újfent eszembe jutatta a karakter hasonlóságát az Andromedás Tyr Anasazival. Most már ő is egyedül van, és a gyermekéért küzd. Hangulatos kis sztorinak találtam, -amit ugye már rég mondtam SW képregényről. (Leszámítva a T&B-t ) Pedig kezdetben nem is kedveltem a karit. Eleinte olyan akciófigura jedinek tünt, nagy izmokkal, bögyös tanítvánnyal. Azután megkísértése Dooku által már egész jó epizódokat (is) eredményezett. Most pedig úgy érzem (remélem) új dimenziókat kaphat a karakter. Feltéve ha úgy kezelik majd mint a d6-os rendszer a rejtőzködő jedik esélyeit, nem pedig mint Jar-Jar-t a nemodai sereg ellen. Meglátjuk.
Új hír hogy, állítólag maga Lucas kérte a képregényírókat, hogy Vos maradjon életben, és úgye a tervezett tv sorozatot, amit elég lassan terveznek, a két trilogy közé tervezik...