Szerző Téma: Star Wars  (Megtekintve 645338 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Star Wars
« Válasz #4197 Dátum: 2019. Szeptember 10., 07:26:24 »
Üdv! Köszi a Kotor - Háború első részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
A végén meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy a jedik ilyet tesznek. A grafika rendkívül részletes és gyönyörű. A történet is sok izgalmat rejt! Kíváncsian várom a folytatást!!!

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #4196 Dátum: 2019. Szeptember 03., 13:01:04 »
1 hónap múlva elmerülhetsz, onnan fog folytatódni. :)
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4195 Dátum: 2019. Szeptember 03., 07:01:30 »
Üdv! Köszi ezt a kis szösszenetet (Kenix Kil Extra) Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
A második történetben jobban elmerültem volna...

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #4194 Dátum: 2019. Augusztus 28., 15:50:54 »
A Sith war már készül, a Redemption már egyszer megjelent, szerintem azt írjjuk át újabb, digi TPB verzióba.
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető HeirToGrievous

• Spock
« Válasz #4193 Dátum: 2019. Augusztus 27., 19:16:25 »
@SithLord:
A most befejezett történeten kívül még két másik (6+5 füzet) készült a "Jedi Históriák" sorozathoz, "A Sith Háború (The Sith War)" és a "Megváltás (Redemption)".
De mivel ezt a sorozatot nem én fordítom, hanem Recsi, ezért a végleges címek még változhatnak. ;)
(De van egy sanda gyanúm, hogy a végleges címük majd ezek lesznek.  ;D)

A másikat pedig szívesen.
"Ezek kemény ellenfelek. Veszélyesek. Könyörtelenek és agresszívek. Grievous Tábornok viszont... Grievous egy szörnyeteg."
"Talán mindvégig erről szólt a látomásom. Hogy a végén egyedül maradok.. Miközben az eget járom.."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4192 Dátum: 2019. Augusztus 27., 08:01:10 »
Üdv! Köszi a Jedi históriák: A sith sötét urai befejező részét Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Ez a történet folytatódik egy másik históriás füzetben? Mert ha nem akkor ugye a kotor  játék első részéből tudni lehet, hogy Ulic a Korriban bolygón leli a halálát egy barlangban. Ha jól emlékszem... :headscratch:

Köszi a Hagyaték 43. részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Talán nem mondok újdonságot, de szerintem ez az egyik legjobb sorozat a SW-on belül! Mind a grafika és a történet szempontjából!
Kíváncsian várom a folytatást!!!

• Spock
« Válasz #4191 Dátum: 2019. Augusztus 13., 18:58:11 »
HeirToGrievous ez a NJO idén már nem várható a Szukitstól, igaz?

A Szukits-on még az "Előkészületben" menüpontban sem szerepel, így nem valószínű.
"Ezek kemény ellenfelek. Veszélyesek. Könyörtelenek és agresszívek. Grievous Tábornok viszont... Grievous egy szörnyeteg."
"Talán mindvégig erről szólt a látomásom. Hogy a végén egyedül maradok.. Miközben az eget járom.."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4190 Dátum: 2019. Augusztus 13., 07:17:31 »
Üdv! Köszi a Tisztogatás 3. részét Eszter, Sisi, HeirToGrievous, RinceWind, Xeraph, Recsi Paul & Gorgonita!!! :worship:
Vehehe ez a vég tényleg megnevettetett! :hehe: Ezt egy picit túlgondolta Vader nagyúr... A grafika csodaszép volt.

HeirToGrievous ez a NJO idén már nem várható a Szukitstól, igaz?

• Spock
« Válasz #4189 Dátum: 2019. Augusztus 08., 13:19:15 »
:lol: Az én régi példányom megmarad.
Nem azért szenvedtem annyit a beszerzésével, hogy most meg eladjam, ráadásul az új kiadásnak a borítója is más lesz.

"Az Álmok Bolygója" nekem tetszett különösen a "Kívülről Érkezők/Érkezettek"ről szóló részek, viszont nem tartalmaz annyit pluszt, mint "A Vadászó Árnyék" 2.0, így az nálam is kimarad.

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #4188 Dátum: 2019. Augusztus 08., 11:12:58 »
Akkor a vadászó árnyékot gyorsan eladom :)
Az álmok bolygója nekem nem tetszett, abból marad a régi.
Vesszen a Birodalom!

• Spock
« Válasz #4187 Dátum: 2019. Augusztus 07., 19:59:00 »
Kíváncsian várom a következő sorozatot amit elkezdtek!!! :pogo: :sweetheart:

Szívesen.
Annyit elárulok róla, hogy a KOTOR 9. kötetében volt valami, ami alapjaiban változtatta meg Zayne jellemét és életfelfogását, de majd meglátod!  ;)

Érdeklődni szeretnék, hogy az In The shadows of
Yavin című képregény tervbe van véve, hogy fel kerül az oldalra valamikor?
Vagy esetleg le lett már fordítva valamelyik képregény honosító oldalon?
A  választ előre is köszönöm.

A HZS foglalási listáján már rajta van, így biztos, hogy itt lesz majd megtalálható, de hogy mikor kerül ki, azt nem t'om.

FRISS HÍR:
Végre! Végre! Végre! Végre! A Szukits hamarosan kiadja a NJO első hat részét, valamint újra kiadják a "Vadászó Árnyék (Bővített Változat)" és "Az Álmok Bolygója" c. könyveket STAR WARS hűbb fordítással!
« Utoljára szerkesztve: 2019. Augusztus 08., 14:14:04 írta Farek »

Nem elérhető Grendar

• R2-D2
  • *
« Válasz #4186 Dátum: 2019. Augusztus 07., 16:36:12 »
Érdeklődni szeretnék, hogy az In The shadows of
Yavin című képregény tervbe van véve, hogy fel kerül az oldalra valamikor?
Vagy esetleg le lett már fordítva valamelyik képregény honosító oldalon?
A  választ előre is köszönöm.
« Utoljára szerkesztve: 2019. Augusztus 07., 17:16:00 írta Grendar »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4185 Dátum: 2019. Augusztus 06., 06:53:35 »
Üdv! Köszi a Kotor 50. részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Valahogy éreztem, hogy Rocky vs Apollo Creed lesz a vége apa és lánya találkozásának. :badteeth:
Jó lett a befejezés! Tetszett!
Kíváncsian várom a következő sorozatot amit elkezdtek!!! :pogo: :sweetheart:

HeirToGrievous, ebben a videóban kicsit rondák a szereplők, de a technikai részek szépek...

• Spock
« Válasz #4184 Dátum: 2019. Július 26., 16:39:05 »
Egy másik régi/klasszikus mű adaptációjának előzetese.
Konkrét megjelenési dátum ehhez sincs.
Majd valamikor a közeli/távoli jövőben(????) érkezik.

• Spock
« Válasz #4183 Dátum: 2019. Július 25., 13:25:23 »
Csak annyit, hogy majd valamikor folytatódik.

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #4182 Dátum: 2019. Július 24., 10:44:50 »
Nekem tetszett a videó, amúgy is nagy kedvencem a Zahn trilógia. Tudni esetleg a folytatásról?
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4181 Dátum: 2019. Július 24., 06:56:00 »
Üdv! Köszi a Jedi históriák: A sith sötét urai következő részét Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Még mindig rendkívül izgalmas minden történet ami ebből a korszakból elénk raktok! Kár, hogy ilyen középszerű grafikával készült.

HeirToGrievous köszi a videót! :worship:

• Spock
« Válasz #4180 Dátum: 2019. Július 21., 15:06:05 »
A gép probléma továbbra is fennáll, de ezt muszáj volt megosztanom. Pontos dátumot ugyan a videó készítője nem mondott, de az biztos, hogy folytatódik.

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #4179 Dátum: 2019. Július 16., 09:39:54 »
Szerintem az "Egy Zsivány Búcsúja" tökéletes cím lenne...
Szerintem is jó cím.
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4178 Dátum: 2019. Július 16., 07:13:37 »
Üdv! Köszi a Hagyaték 42. részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Juhééé! Na ezt már nevezem!!! Annyi minden történt itt egyszerre! Tetszett!! Mind a sztori és a grafika zseniális!
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Nem elérhető tomcsi80

• Asterix
  • **
« Válasz #4177 Dátum: 2019. Július 15., 18:24:18 »
A 42-46-ra gondoltam.

Elnézést, azt hittem nekem szántad a kommentet.

• Spock
« Válasz #4176 Dátum: 2019. Július 15., 00:31:24 »
Star Wars Hagyaték 41. számának (Rogue's End) mi a pontos magyar címe?

Szerintem az "Egy Zsivány Búcsúja" tökéletes cím lenne, végülis Hondo Karr csak otthagyja a Galaktikus Szövetséget és a Zsiványokat, hogy visszaszerezze elveszett mandalóri örökségét és becsületét.

Más téma: gép gondokkal küzdök, ezért sem írok mostanában.
Szerencsére a merevlemeznek nincs baja, így semmi fontos nem veszett el.
Amint elhárul a probléma, újra aktívabb leszek, valamint pótlom a KOTOR #49-hez és a Hagyaték #42-höz írt "A Fordító Megjegzései" bejegyzéseket, mert őszintén szólva 1 kivételével a többire nem emlékszem.  :nemtudom:

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #4175 Dátum: 2019. Július 15., 00:23:20 »
A 42-46-ra gondoltam.
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető tomcsi80

• Asterix
  • **
« Válasz #4174 Dátum: 2019. Július 15., 00:00:54 »
Ez magyarul még nem jelent meg, csak angolul. :)

Dehogynem megjelent a ti gondozásotokban a Hagyaték: Tatuin TPB-ben, csak nincs külső borítója, hanem rögtön folytattátok (92 oldal).   

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
« Válasz #4173 Dátum: 2019. Július 14., 19:10:45 »
Ez magyarul még nem jelent meg, csak angolul. :)
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető Kayamiel

• Venom
« Válasz #4172 Dátum: 2019. Július 14., 01:11:36 »
Köszönöm a Hagyaték 42-46-ig-ot, ez valahogy kimaradt de akkor most bepótolom  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

Nem elérhető tomcsi80

• Asterix
  • **
« Válasz #4171 Dátum: 2019. Július 13., 21:03:44 »
Star Wars Hagyaték 41. számának (Rogue's End) mi a pontos magyar címe?

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4170 Dátum: 2019. Július 12., 07:21:00 »
Köszi tomcsi80!!! :worship:

Sajnos akkor ezt éreztem az Erőben... :badteeth: :( :angry: :violent:

Nem elérhető tomcsi80

• Asterix
  • **
« Válasz #4169 Dátum: 2019. Július 11., 19:23:46 »
Röviden: van esély rá, hogy kiadják az eddig kiadatlan SW EU (Legendák) köteteket, utána pedig újra kiadják az olyan nehezen beszerezhető köteteket és sorozatokat, mint A Birodalom Árnya, Vadászó Árnyék (Bővített Kiadás - ha minden igaz egy ráadás novella van benne), A. C. Crispin Han Solo trilógiája, az X-Szárnyúak sorozat stb.

Nos megnéztem a Szukits oldalán december 5-ig az előrendeléseket és két gagyinak tűnő regényen és a sok képregényen kívül sajnos a fentebb említett regényeknek nyoma sincs  :(
Ezek szerint nem sikerülhettek a tárgyalások a diznivel... :angry: :violent:

Akkor én is közlök újabb idézeteket Darth Revan9-től (Ő a bennfentes a Szukits-nál, akitől lehet az információkat kapni. Gorgonita kedvéért írtam ide):

Június 19.

"Rossz hír. A következő ciklusba sajnos mégsem kerülhetnek még új Legendák. A helyzet az, hogy továbbra sem ért véget a folyamat, melynek végén egy egyszerűbb, egységesített értékesítési rendszer lépne életbe, és így könnyen tudnának Legendákra szerződni. Amint érvényes lesz az új értékesítési rendszer a 2013 előtti címekre, onnantól kezdve szabadon bármelyik Legendák megjelenhet. Hasonló, egységesített értékesítési rendszer most már működik, mely érvényes a 2012 utáni megjelenésekre.
Jó hír, hogy a korábbi Legendákat tovább lehet még árusítani egy ideig.
A Legendákkal kapcsolatban folyamatosan fognak érdeklődni, de idén már biztos nem lesz egy sem és a 2020-as év is bizonytalan.
Eredeti tervek szerint a The New Jedi Order indult volna el, méghozzá az 1-6. kötetetekkel, illetve Az álmok bolygója és a Darth Maul: A vadászó árnyék jött volna újra kiadásban. (A vadászó árnyéknál a 2011-es bővített verzió volt a célpont, melyben benne vannak a Saboteur  és a Restraint novellák James Luceno-tól). Természetesen nem adták fel, ha kapnak engedélyt valószínűleg ezek jönnek a távoli jövőben. Reméljük, hogy minél hamarabb egységesül és egyszerűsödik az értékesítési rendszer, mert akkor kb. 8-9 év alatt a teljes The New Jedi Order, Dark Nest, Legacy of the Force, Millenium Falcon, Fate of the Jedi, Crucible könyvek vonala mind megjelenne. E mellett újra kiadásokra is lehetne számítani. Az álmok bolygója, Darth Maul: A vadászó árnyék, Crispin Han Solo trilógiája, A Birodalom árnyai. Plusz a nagyon távoli jövőben: X-szárnyúak és Jedi-növendék újra kiadások és e két széria befejezése is sorra kerülhet. Tehát kb. 12 évre előre el lennénk látva."

Június 28.

"Újabb fejlemény állt be Legendák ügyben. A Disney-Lucasfilm marketinges, értékesítő osztályának egyik fejese szerint rendben vannak a Legendák körüli dolgok, lehet rájuk szerződni. A kiadónál bizonytalanok, mivel egy másik illetékes nem sokkal korábban ennek homlokegyenest az ellenkezőjét állította. A mostani illetékes, aki azt állította, hogy mehet a dolog utánanéz a dolgoknak, a kiadónál pedig úgy döntöttek, hogy szintén rákérdeznek még jó pár embernél.
Elég nagy káosz lehet egy ilyen multicégnél, mi? Hasonló volt a helyzet 2016 őszén, akkor első körben az egyik ember azt mondta, hogy nem lehet azokra a Legendákra szerződni, melyeket a kiadó 2017-2018 folyamán már kiadott. (Ugyebár ez volt a Coruscanti éjszakák, Medstar, egyéb Klónháborús regények, Fejvadász háborúk...stb.) Akkoriban kapott a kiadó egy listát, hogy mire lehet  szerződni.- ott is fantasztikus volt a káosz, pl. az egyik kilenc kötetes szériánál csak az első három kötet szerepelt. Aztán pár nappal később egy másik fejes belement a kiadó eredeti 15 könyves listájába és megindult a papírozás. Azt meg tudjuk, hogy végül is e 15 cím mindegyike megjelent 2017, 2018 folyamán."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4168 Dátum: 2019. Július 11., 15:42:14 »
Üdv!
Kedves HeirToGrievous!
Volt egy májusi beszélgetésünk ahol idéztél Darth Revan9-nek egy fórumos hozzászólását :
"Darth Revan9
Hozzászólás ideje: Május 10.

Úgy tűnik hamarosan pozitív fordulat jöhet Legendák ügyben. Még feltételes módban írok, mivel nem bízok annyira a Disney rendszerében, de a kiadónál nagyon bizakodóak a jelenlegi üzenetváltások kapcsán. Ennyire biztató még sosem volt a helyzet. Van arra esély, hogy az általam felsoroltak hosszú évek alatt mind sorra kerülhetnek. Most már a konkrét címekről folyik majd az egyeztetés."

Röviden: van esély rá, hogy kiadják az eddig kiadatlan SW EU (Legendák) köteteket, utána pedig újra kiadják az olyan nehezen beszerezhető köteteket és sorozatokat, mint A Birodalom Árnya, Vadászó Árnyék (Bővített Kiadás - ha minden igaz egy ráadás novella van benne), A. C. Crispin Han Solo trilógiája, az X-Szárnyúak sorozat stb.

Nos megnéztem a Szukits oldalán december 5-ig az előrendeléseket és két gagyinak tűnő regényen és a sok képregényen kívül sajnos a fentebb említett regényeknek nyoma sincs  :(
Ezek szerint nem sikerülhettek a tárgyalások a diznivel... :angry: :violent: