Régen írtam ide hozzászólást, így most pótlom.
Ezeket olvastam mostanában:
Köztársaság 40-41: A devaroni változat: érdekes volt az, hogy benne volt ugyan azaz esemény, ami a Jedi Tanács minibe is volt. Villie viccesen adta elő. Bár nekem ez egyfajta tölteléksztorinak tűnt, de mégis jó volt elolvasni.
Köztársaság 42-45: Quinlan Vos és Aylaa Secura történetéről sok minden kiderült, hogy mire is utaltak a későbbi történetekben.
Köztársaság 46-48, 78: Ez is egy kissé olyan tölteléksztorinak tűnt. Mivel a Jedik(pl. Obi-Wan és Anakin) mellékszereplők voltak. A 78-as furcsa volt számomra, ennek hogy mi köze volt ehhez a történethez. De később ez is érthető volt.
Köztársaság 79-83: Még nem olvastam el megvárom, míg meglesz a teljes történet és egybe fogom elolvasni.
Zam Wesell: Azt nem is tudtam, hogy kicsoda ez a Zam és hogy milyen képességei vannak, és ebbe láttam először.
Régi Köztársaság Lovagjai 36-46: nem semmi, hogy milyen sok érdekes történetek vannak. Volt benne sok mozgolódás és több mellékszálak a történetben, amik végül összefonódtak. Hű, régen hogy félbemaradt a magyar megjelenés, de hála nektek elolvashattam a teljes történetet.
Erőpróba: nagyon jó, hogy újabb Star Wars mini van le tudva a régi Semic-féle képregényből.
Jelenleg ennyi is volt.
és köszönöm mindenkiknek, akik megvalósították, hogy ezeket el lehet olvasni magyarul.