Üdv! Köszi a Kotor 46. részét GZ, HeirToGrievous, Xeraph, Recsi!!!
A zeltron Tűzpróbás csajszi a végsőkig manipulátorként viselkedett Zayne-nel amit az utolsó képkockán el is olvashatunk. Összességében tetszett ez a kötet is! Esetleg van folytatása?
Szívesen. A Revanos szállal ellentétben ennek van folytatása. A következő kötet címe "Démon" lesz, és megválaszolásra kerül benne néhány olyan kérdés is, amiről az ember nem is tudta, hogy feltette őket.
Példának okáért választ kapunk a "Versengő Ambíciók" felvezetőszövegében felmerült egyik úgy mond "rejtett kérdésre" is.
Következő hónapban így érdemes lesz majd a füzet elolvasása után felnézni a fórumra, mert "A fordító megjegyzései" kis szösszenetem durva spoilereket tartalmaz majd, s mivel a főoldalon nincs spoilertakaró, így azokat majd ide fogom írni.
A 45. és 46. füzetben pedig lesz egy elem, amit a KOTOR sorozat talán legszomorúbb részének neveznék.
Ezzel annak idején Ormány/Ralthar Sitan sorsára utaltam.
Egy kis érdekesség a történethez:
- Chantique Y.E. 3990-ben született, így ő 27 éves
- Edessa másnéven Jarael Y.E. 3988-ban született, így ő nemcsak tippre, de valóban 25 éves
- Zayne Carrick Y.E. 3982-ben született, és valamikor a KOTOR #16., #17. füzetében töltötte be a 19-et, amikor a Courageous egyik cellajában raboskodott. (Úgy emlékeztem, hogy ez szerepel is az egyik kockában, de most nem találom, mindenesetre az egyik KOTOR forrásom szerint - amit majd egyszer ti is láthattok
- így történt)
- az "Izmok", akikről Gryph beszél utalás Valius Ying régi bandájára (KOTOR #5)
http://halozsak.hu/images/stories/kepregenyek/star_wars/sw-kotor/sw-kotor-v1-00-06/sw-kotor-00-06-119hun.jpg