Az tényleg annyira minősíthetetlenül szar volt?
És valóban a Thrawn sorozatba próbálták meg beilleszteni?
Azt lehet tudni, hogy ki követte el?
Emlékeim szerint nagyon, a Thrawn sorozatba készítette az író(?), talán 3. résznek? DE STAR WARS VOLT (legalábbis azt hittük)
Többet itt:
http://www.starwarsworld.gportal.hu/gindex.php?pg=7500440&nid=1503231nehogy már azok a sztorik irritáljanak, amik ténylegesen hozzátesznek valamit a Star Warshoz ctrl+c ctrl+v nélkül úgy konkrétan a RotJ óta először...
Ezt nem teljesen értem. Rengeteg fasza - most már legends - regény volt, amiket imádtam (Thrawn trilógia, HanSolo trilógia, Darth Bane stb...) de sajna mindet törölték. Illetve nem tudom, mert olvastam olyat is, hogy van, amit visszavesznek a kánonba.
Az újak meg, háááát nem tudom, nekem többnyire nem jönnek be annyira, de átrágom magam rajtuk, és reménykedem, hátha...
A
Trawn és a
Tarkin mondjuk jó volt. De az
Utóhatás trilógia viszont tök ctr+c ctrl+v, csak mások a nevek. A
Battlefront egy sima háborús regény SW köntösben, gondolom a játék támogatására, de akkor már inkább a Gaunt sorozat a WH40K univerzumból. Az
Ahsoka szerencsére rövid volt, mert semmi nyomot nem hagyott bennem. Az
Új hajnal szerintem egy erőszakos próbálkozás arra, hogy megmagyarázzák, hogyan találkozott Hera és Kanan. A
Katalizátor ugyanaz, Galen (
)Ersóval és a Halálcsillag terveivel, bár ez azért tetszett. A
Sith nagyurak szerintem töltelék, semmit nem ad hozzá semmihez. Maradt még a
Sötét tanítvány, amiben végre kedvenc képregényes karakterem Quinlan Vos szerepel, aztán jót csalódtam. A Vérvonal tetszett, jó lenne, ha lenne folytatása, és kiderülne több is az Első Rend létrehozásáról. A Jedik örököse nem tetszett, de ez is rövid volt, ami mellette szól. A Phasmát még nem olvastam. Asszem nem maradt ki semmi. A Bettlefront II-t most olvasom, egyelőre pozitívum, hogy birodalmi pilóta a főszereplő