HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (20/975) > >>

Goten56:
Köszönöm az új képregényeket! :) Òriási hőstett, hogy igazi Star Wars történeteket hoztok el nekünk a hülyeségektől hemzsegő új idővonal helyett. Biztos vagyok benne, hogy sok országban kénytelenek a rajongók eredeti nyelven olvasni a minőségi sztorikat.

A baj akkor történt meg, amikor a mindenre is alkalmatlan döntéshozók a kukába dobták a Star Warst. Naivan azt hittem, hogy egy ekkora franchise tönkretétele kereskedelmileg öngyilkosság lenne. De sajnos kiderült, hogy van egy réteg, akinek minden mindegy, amíg Star Wars van ráírva, így esély sincs arra, hogy valaha visszatérjen a fénykor.

HeirToGrievous:
@SithLord:
Először is szívesen.  :bravo:

Másodszor, a Disney cucca mindig és mindenütt megosztó volt, és lesz is.
Elképzelhetetlen, hogy valami képes legyen feledteti mindazt, amit a Disney és Lucasfilm ténykedése okozott, mert a a baj már rég megtörtént.

Pl. Luke hiába akciózik egy nagyot a mandalóri 2. évadában, ha egyszer egy magának való, az unokaöccsét álmában meggyilkolni akaró, megkeseredett, sz*rok a világra, a húgomra, meg mindenkire, p*csába-ezzel-a-karddal-de-azért-mégse-mert-egy-Jedi-fegyvere-több-tisztelet-érdemel alak lesz.

SithLord:
Üdv! Köszi a Hagyaték V2/8. részét HeirToGrievous, Xeraph, Paul, Recsi!!! :worship:
Továbbra is nagyon tetszik minden! Kíváncsian várom a folytatást!!!

Szeretnék kérdezni egy-két dolgot hátha valaki tud rá válaszolni? Most, hogy már egy ideje megvoltak a számozott folytatások kedvenc Ságánkról és sorra jelennek meg a dizni féle Star Wars könyvek az ő időrenjük történeteivel kint Amerikában és bárhol máshol a világon most jelenleg mi az elfogadott állás? Még mindig népszerű a Star Wars vagy továbbra is megosztott maradt? Az amerikai rajongók szeretik a dizni féle vonalat, vagy ott is lehet hallani olyan hangokat, hogy csak elcseszték az egész univerzumot?

Szerény (naiv)véleményem szerint, lehet nincs igazam, de szerintem azért kezdték el írni a Köztársaság Fénykora sorozatot, mert talán maguktól rájöttek, hogy az írók sehogy sem akarnak-boldogulnak az ő időrendjük történeteivel. Visszanyúltak 200 évet és így újra élettel és jedikkel népesítsék be a galaxist. Félreértés ne essék ez a vonal nekem is tetszik! A Jedik fénye és a Fenyegető sötétség szerintem szerintem messze a legjobbak a dizni féle érában. Jah és ne feledkezzünk meg Timothy Zahn féle Thrawn könyvekről sem. Még ő nyújt egy kis altrenatívát ezen a ingerszegény vonalon.
Jó mondjuk a Mandalorian sorozat is tetszetős, de ez is a mi megszokott Lukács Gyuri vonalunkat erősíti.

tomcsi80:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2021. Október 22., 20:23:53 ---Megteheted, de hogy ők nem fogják, az holtbiztos.

--- Idézet vége ---

Ezzel én is tisztában vagyok. Ezért élem ki itt a Kennedy féle Lucasfilm szidalmazását, mert az swsaga fórumon a vélemény szabadság korlátozva van.

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2021. Október 12., 22:34:40 ---Ha a disney által birtokolt Lucasfilm megteheti, akkor én miért nem?

--- Idézet vége ---

Megteheted, de hogy ők nem fogják, az holtbiztos.
Mondjuk a TCW (és a hozzátartozó egyéb dolgok) az én idővonalamból is hiányoznak, ráadásul emiatt csak annyit kellett tennem, hogy a TCW következtében megbolygatott dolgokat visszatettem az eredeti helyükre, és probléma letudva.

--- Idézetet írta: Kayamiel - 2021. Október 22., 20:17:08 ---Köszönöm a SW - Hagyaték 2/8-at  :hzs-r2d2: :hzs-darthvader: :hzs-darthmaul:

--- Idézet vége ---

Szívesen!  :bravo:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése