HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (19/975) > >>

turkia:

--- Idézetet írta: Sepi - 2021. Október 28., 14:38:32 ---Az új SW filmekkel én is úgy vagyok, hogy egyszerűen meg se tudom már nézni. (...) Egyedül a Zsivány egyes ami zseniális lett, csak az érte meg ezt az egész Disney-SW adás-vételt.

--- Idézet vége ---
:sm-clap:
Ez kb így van. A többi -mondjuk ki- értékelhetetlen szemét.

SithLord:
Üdv! Akkor ahogy látom maguknak sem szívügyük ez a dizni vonal... :badteeth:
A könyvekre visszatérve akkor igazam lehet, hogy ezért nyúltak vissza 200 évet és írnak a Köztársaság fénykoráról?
Visszanyúlnak az alapokra, hogy ne legyen tovább népharag?

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Sepi - 2021. Október 28., 14:38:32 ---Nekem az egyik kedvencem, hogy eljutottunk odáig, hogy az erő igazából egy csillagközi wifi-vonal.  ;D

--- Idézet vége ---

Az se rossz. Nekem ez a kettő a kedvencem:
- a IX. Részben kijelentik, hogy az atmoszférában nem működik a pajzs.
Ugyanabban a filmben, korábban.
*köhög, köhög* Csak azt tudnám, akkor ez mi?

- hogy hiába van a Halálcsillagrombolóknak kapitányuk, sebezhető antenna nélkül "nem tudják merre van a fel." :omg: :omg: :omg: :omg: :omg: :omg:

Sepi:

--- Idézetet írta: turkia - 2021. Október 28., 10:17:42 ---Az Erő "ébred", a Birodalom meg "benácult" Van ilyen szó? :lol: 

--- Idézet vége ---
Nekem az egyik kedvencem, hogy eljutottunk odáig, hogy az erő igazából egy csillagközi wifi-vonal.  ;D

Az új SW filmekkel én is úgy vagyok, hogy egyszerűen meg se tudom már nézni. Egyszer láttam, bőven elég volt. Megpróbáltam egyben megnézni újra, de egyszerűen már az ébredő erőn se jutottam túl. Egyedül a Zsivány egyes ami zseniális lett, csak az érte meg ezt az egész Disney-SW adás-vételt.

turkia:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2021. Október 26., 17:39:33 ---
Elképzelhetetlen, hogy valami képes legyen feledteti mindazt, amit a Disney és Lucasfilm ténykedése okozott, mert a a baj már rég megtörtént.

--- Idézet vége ---

Mintha milliók kiáltottak fel hirtelen és aztán néma csend? Mert én kb így vagyok a dizni ízlésholokausztja óta.
De ez így működik. Elhagynak százak, jönnek ezrek.

Szerintem itt a generációs dologgal sem lehet indokolni a tömegek átcserélődését, mert pl unokatesóm és köztem van korkülönbség, ő már 40 feletti. Imádja az összes SW terméket, függetlenül attól, hogy mennyire sz*r is az valójában. Nekem az I-VI. a SW, a többi filmet nem is tartom úgymond "megtörténtnek", legtöbbet nem is láttam, képben sem vagyok, hogy melyik mikor jön ki. Szóval már arra sincs erőm, hogy lehúzzam a sztorit. Nyilván mindenki látja, hogy milyen. Felesleges leírni, hogy "rossz". Nálam az abszolút mélypont Palpi feltámasztása. Ez már a Hegylakó sorozat színvonala. Egy időben divat volt az első részt szidni. Jar-Jar így, Jar-Jar úgy. Oké. Igazából egy díszletkarakter. Se íze, se bűze.  A film szerintem ettől függetlenül kis kedves, naiv, picit együgyű alkotás, ami a megszokott karaktereket akarja a maga módján fiatalabbként bemutatni, illetve egy másik kor szellemét akarja átadni. A diznisek meg hát saját ötlet híján "folytatást" csináltak egy harmonikusan lezárult történetvezetéshez. Komolyan, Lucas is ezt anno hogy a fenébe akarta volna folytatni?  :cool: Az Erő "ébred", a Birodalom meg "benácult" Van ilyen szó? :lol:  Azóta meg megy a durcizás, hogy a dizni átverte Lucast, mert ebbe a semmilyen irányba vitte a sztorit, pedig neki nem ezt ígérték SZÓBAN. A vételáron kívül talán mást is szerződésbe kellett volna foglalni.

Tehát szerintem sokszor nem is az életkor az, ami meghatározza a rajongásunk tárgyát, hanem egy alapbeállítottság, hogy te mit fogadsz el és mit nem, mit tartasz erőltetettnek és mit nem. Pl vagy két napja tv-ben elcsíptem egy jelenetet a Halálos iramban 74-ből. Vin Diesel széttárt karral vigyorgott Rock képébe és ilyen csúnyán nézett, a háttérben meg ment a négeres, fukszos keménykedés, yo-yo-yo, stb. Valaki meg beszól Rock-nak, hogy "na húzzunk, túlerőben vannak."

Hangosan felröhögtem, hogy én sza*abbat még nem láttam. Kb mint az Atomcápa a Filmbox-on éjfél után.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése