HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (168/975) > >>

tomcsi80:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Február 16., 18:28:07 ---
Igen, de ez 3 okból is megváltozhat:

1. Vezetőségváltás történik, ami hollywoodban gyakran megesik.
2. Markáns marad a TLJ miatt kritikus tömeg az Ep IX után is.
3. Az alább beharangozott kiadvány nyereségesnek bizonyul, és a fejesek elgondolkoznak.

--- Idézet vége ---

Sajnos 2021-ig biztos nem fog megtörténni, mert tavaly hosszabbították meg a szerződését Kathleen Kennedynek (ami csak félsiker nekünk rajongóknak). Én is úgy vagyok vele, hogy a Baljós árnyak és a Jedi visszatér közötti képregények és könyvek, amelyek most már legendának számítanak és nem súrlódnak az új kánonnal, megtarthatták volna, de csak karaktereket emelnek át. Viszont ha Darth Maul: Dathomir fia bekerülhetett a kánonba, akkor a Darth Maul: Halálos ítélet történetet miért nem rakták be, hiszen a TCW-ben szereplő Savage is benne van. Ez a Story Group is csak dísznek van. Igaz most egy tagja otthagyta őket. 

Gorgonita:

--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2019. Február 16., 18:17:28 ---Az USA-ban volt petíció, van facebookos oldal, hogy folytassák a Legends történeteket, de a fülük botját se mozgatják a Disney-nél és a Lucasfilm Story Group-nál.

--- Idézet vége ---

Igen, de ez 3 okból is megváltozhat:

1. Vezetőségváltás történik, ami hollywoodban gyakran megesik.
2. Markáns marad a TLJ miatt kritikus tömeg az Ep IX után is.
3. Az alább beharangozott kiadvány nyereségesnek bizonyul, és a fejesek elgondolkoznak.

Mint írtam, nem sok esélyt látok rá, de hogy megint a Star Trekkel példálózzak, küldték már nyugdíjba azt a Patrick Stewartot, akiről most azt hazudják, hogy már sokszor hívták vissza, mire kötélnek állt. :)

tomcsi80:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Február 16., 18:03:52 ---Én örülnék új Legends történeteknek-sorozatoknak is, csak legyen időm, elolvasni. De biztos hogy nálam prioritást élveznének a kánon művek előtt, ahogy azok most állnak. Az viszont megint egy érdekes kérdés lenne, hogy a kedvelt írók hova húznának-helyezkednének egy ilyen esetben. Az élő-lélegző, mozikkal, tv-sorozatokkal népszerűsített, és így többet tejelő kánonhoz, vagy a számukra is nosztalgikus faktorral bíró, de kiöregedő rajongótáborral rendelkező és így kevesebbet fizető- termelő tetszhalott Legendshez.

--- Idézet vége ---

Az USA-ban volt petíció, van facebookos oldal, hogy folytassák a Legends történeteket, de a fülük botját se mozgatják a Disney-nél és a Lucasfilm Story Group-nál.

Gorgonita:
Én örülnék új Legends történeteknek-sorozatoknak is, csak legyen időm, elolvasni. De biztos hogy nálam prioritást élveznének a kánon művek előtt, ahogy azok most állnak. Az viszont megint egy érdekes kérdés lenne, hogy a kedvelt írók hova húznának-helyezkednének egy ilyen esetben. Az élő-lélegző, mozikkal, tv-sorozatokkal népszerűsített, és így többet tejelő kánonhoz, vagy a számukra is nosztalgikus faktorral bíró, de kiöregedő rajongótáborral rendelkező és így kevesebbet fizető- termelő, tetszhalott Legendshez.

tomcsi80:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Február 16., 11:16:36 ---Elvileg egyszer jönnek, csak most valami jogi akadálya van.
Egyszer ezt írták róla:

Darth Revan9 - Hozzászólás ideje: 2018. Október 8.
"Még ebben a hónapban a kiadó újra utána jár, hogy lehet-e  már szerződni Legendákra.  Ugyebár a legutóbbi állás alapján a Del Rey-nek és Disney-nek meg kell egyeznie a 2013 előtti címekről, utána lehet csak szerződni. Reméljük, hogy időközben már megoldódott."

--- Idézet vége ---

Azóta csak a Coruscanti éjszakák sorozatot fejezték be és nem nagyon jelent meg új legenda könyv.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése