HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (133/975) > >>

Recsi:
én sem :)

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Szeptember 28., 12:36:04 ---Talán ha nincs a katasztrófa, egyszer kaptunk volna róla egy regényt.

--- Idézet vége ---

Ha regény nem is, de legalább egy pár részes képregény sorozat tényleg jó lett volna.

--- Idézetet írta: Recsi - 2019. Október 03., 21:40:18 ---Kitartunk, kitartunk, és egy ideig még biztosan itt leszünk. :)
Köszi a jó szavakat, és szerintem is jobb a régi "Kánon", mint az új.

--- Idézet vége ---

Így igaz.
Ráadásul, ha nem szeretnénk az eredeti EU-t, biztos nem ölnénk bele több tíz órákat azért, hogy ezeket a történeteket lefordítsuk. Én legalábbis biztosan nem.

Recsi:
Kitartunk, kitartunk, és egy ideig még biztosan itt leszünk. :)
Köszi a jó szavakat, és szerintem is jobb a régi "Kánon", mint az új.

Goten56:
Ó, egy SW rajongó! :D Öröm ilyen véleményt olvasni. Én is úgy gondolom, hogy az eredeti kánon sokkal jobb annál az alternatív rettenetnél amit az elmúlt 5 évben összehánytak. Hálás vagyok a HZS csapatának, hogy ennyi minőségi történetet lefordítottak. Rengeteget javítottak a magyar SW rajongók helyzetén.  :worship:
Kitartást kívánok a további munkához!  :worship:

SithLord:
Üdv! Köszi a Vérvörös Birodalom III/1 részét Recsi, Xeraph, Galen, Paul & Gorgonita!!! :worship:
Nos, ez számomra is teljesen új így nagy izgalommal kezdtem neki az olvasásának! EU vagy Legends ahogy mostanában nevezik szerintem mindig is magasan a dizni féle Star Wars történetek felett áll! Ez most is így van. Jó volt látni a régi kedves karaktereket akiket régebbről ismerhetünk.
A grafika lehetne szebb, de még élvezhető. A történet eddig szuper.
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése