HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Október 05., 22:04:52 ---Ki mit preferál. Én mindig örülök a Luke Skywalker történeteknek. Érdekes lesz, hogy most fénykard nélkül kalandozik. Remélem Lando-t sem hanyagolják el ezúttal (és nem is lesz bohóc, mint a Solo moziban.) De persze nekem úgyis az marad az igazi, amikor Dash Rendarként segítettem ezeknek a lázadóknak. :D
--- Idézet vége ---
Nem mondtam, hogy ez rossz dolog, csak elég ironikus, hogy a képregényekből ugyanazok a sorozatok jönnek majd, mint 4-5 évvel ezelőtt: lesz majd egy újabb "STAR WARS" sorozat (új #1-nal, ahogy azt megjósoltam), meg egy "Darth Vader"-es (miért ne? alapon), meg mellettük 1-2 az aktuális filmhez köthető előzmény képregény.
Gorgonita:
--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Október 05., 21:26:12 ---Ja. A IV. és V. rész között játszódó történetek helyett jönnek.... az V. és VI. rész között játszódó történetek.
--- Idézet vége ---
Ki mit preferál. Én mindig örülök a Luke Skywalker történeteknek. Érdekes lesz, hogy most fénykard nélkül kalandozik. Remélem Lando-t sem hanyagolják el ezúttal (és nem is lesz bohóc, mint a Solo moziban.) De persze nekem úgyis az marad az igazi, amikor Dash Rendarként segítettem ezeknek a lázadóknak. :D
HeirToGrievous:
--- Idézetet írta: Goten56 - 2019. Október 05., 18:53:00 ---A képregényeknek nagyon örülök. Ideje volt már továbblépni az eddig boncolgatott korszakokból.
--- Idézet vége ---
Ja. A IV. és V. rész között játszódó történetek helyett jönnek.... az V. és VI. rész között játszódó történetek.
Goten56:
A képregényeknek nagyon örülök. Ideje volt már továbblépni az eddig boncolgatott korszakokból.
Gorgonita:
New York Comic Con bejelentések:
Képregények:
https://starwarsmedia.hu/hirek/uj-kepregenyek-jonnek-ismeros-cimekkel.html?fbclid=IwAR2k8MmwVZsm4l3sQBaH6CKRErkZNjTZwM9q1PxewSkCg7fSDdtgSunRpIQ
Könyvek:
https://starwarsmedia.hu/hirek/bejelentettek-az-uj-thrawn-trilogiat-es-az-alphabet-osztag-2-t.html
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése