HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (131/975) > >>

tomcsi80:
A Birodalom örökösei folytatódik!

https://youtu.be/kzLACKnaxcU

Goten56:
Köszönöm az új képregényt.  :worship:
És azt is, hogy legalább ti visszahoztok valamit a Star Wars aranykorából.  :worship: Miért van olyan érzésem, hogy a régi ismerős K'Krukh lesz? Kár, hogy az ő története már sosem lesz teljes :(

SithLord:
Üdv! Köszi a Kotor - Háború második részét HeirToGrievous, Xeraph, Recsi, Paul, Gorgonita!!! :worship:
Elég nagy a káosz a csatatéren, hogy ki kivel van és ezt a képregény is tökéletesen visszaadta.
Kíváncsian várom a folytatást!!!

Goten56:
Persze, mert Cade kicsit bonyolultabb karakter. Egyszerű és ismert szereplőket igényel a nép. Ezért lesz már 6 (!) darab Thrawn könyv a kánonban.

Gorgonita:

--- Idézetet írta: HeirToGrievous - 2019. Október 05., 22:29:23 ---Nem mondtam, hogy ez rossz dolog, csak elég ironikus, hogy a képregényekből ugyanazok a sorozatok jönnek majd, mint 4-5 évvel ezelőtt: lesz majd egy újabb "STAR WARS" sorozat (új #1-nal, ahogy azt megjósoltam), meg egy "Darth Vader"-es (miért ne? alapon), meg mellettük 1-2 az aktuális filmhez köthető előzmény képregény.

--- Idézet vége ---

Értelek, de nem tudom mi az oka. Lehet hogy a prequeles próbálkozások kevesebbet termeltek. Lehet, hogy nem akarnak ütközni a Clone Wars történeteivel. Lehet, hogy egy Cade vagy Zayne típusú új hős jóval kevesebbet hozna mint Vader.

Pár éve hasonló a helyzet Star Trek fronton is. Az IDW felmérte, hogy igazán az új Kelvin idővonalas sorozat fogy és a többit hanyagolták. Most meg a Discoveryt tolják. Mellette néhány originál szériás cím, meg crossover, de az ENT, TNG, DS9 vagy VOY rajongók évek óta hiába várják, hogy képregényt kapjanak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése