HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (115/975) > >>

Pierre de La Croix:
Erre a jelenetre nem emlekszem tisztán: Csubakka biztos hogy azert nem ette meg a porgot, mert megsajnalta a porgot??? Nem lehet, hogy vmi olyat latott a tobbin, amit nekunk nem mutattak, amitol elment az etvagya? Vegul is nem hiszem hogy korabban egyet is evett volna belole... (mint egy urleny, aki lejon a foldre, elfog egy patkanyt...ami egyebkent egy tiszta, kedves allat es finom is - vhkban a laboratoriumi patkany kedvelt etel volt, amely alliyolag nyulhoz hasonlo. Csak hat elohelye, a csatornak es szemettelepek... + ne nezd meg min elnek a rakok es a tengeri pokok ha meg akarod oket kostolni. Ugye tuskevar megvan hogy mivel fogtak oket? )

Farek:

--- Idézetet írta: Recsi - 2019. November 22., 12:33:27 ---én úgy tanultam biológián:

--- Idézet vége ---
Hogy te mikre nem emlékszel...  :blink: :huh: :bravo: :worship:

Recsi:
én úgy tanultam biológián:
redős zápfog = növényevő
tarajos zápfog = húsevő
gumós zápfog = mindenevő

ember - gumós zápfog - mindenevő

nekem logikusnak tűnik...

Galen:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. November 20., 20:34:04 ---...és miközben nagy szemű porg madárkák tízezreit akarják rásózni a legkisebbekre, Chewie ropogósra süt egyet.  :headscratch:

--- Idézet vége ---
Á, csak a húsevést propagálja. Most, amikor már mindenki vegán meg vegetáriánus kell egy biztos sziget. Mindenki az állatok lelki világával foglalkozik miközben az, hogy a növénynek nem halljuk a sikolyát amikor beleharapunk az nem jelenti azt hogy nem sikolt. Csubi állatot eszik, Csubit elnöknek.

Recsi:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. November 20., 09:18:19 ---https://ziro.hu/filmek/kathleen-kennedy-a-rajongok-ugyanugy-a-tortenet-gondozoi-mint-mi/
Kennedy interjút adott és van néhány érdekes pontja:
-"„Amikor nincs alapanyagod, amiből dolgozhatnál, egy erős nézőpontú rendezőre van szükséged, aki képes megtalálni önmagát a történetben és annak karaktereiben. Azt hiszem, J. J. tökéletes példa erre” "
-"Azt is elárulta, hogy szándékosan tesztelték a 8. epizóddal a rajongói elvárásokat, mert folyamatosan gondolkodnak azon, hogyan lehetne előrébb vinni a franchise-t, hogyan maradhat továbbra is releváns."
-"Beszélt arról is, mennyire örül, hogy ennyire szenvedélyesek a rajongók, akik ennyire törődnek a franchise-zal. „Elhiszem, hogy olykor azt hiszik, nem hallgatunk rájuk, de ez nem igaz. (…) Ugyanúgy a történet gondozóiként tekintünk rájuk, mint önmagunkra. Olyan ez, mint egy partnerség”
Hát ööö...érdekes hozzáállás.

--- Idézet vége ---
Lófaszt tekintenek úgy.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése