HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (114/975) > >>

Goten56:
Nagyon jó. Nem elég, hogy a nyakunkba zúdítanak egy rakás fost, még azt is megakadályozzák, hogy a tragédia előtti könyveket magyarul olvassuk. A Mandalori miatt kezdett enyhülni az érzés, de most megint bebizonyították, hogy a Disney-féle felvásárlás a legrosszabb ami történhetett. Amikor bejelentették, valahol volt egy olyan komment hogy ez a  Star Wars Trianonja. Akkor túlzásnak éreztem ezt a párhuzamot. Most már teljesen jogosnak tartom, ezt a kárt sosem lehet helyrehozni, a SW végleg meghalt azon a napon, ami azóta történt, az már csak hullagyalázás. A lakóhelyemen a jegyek fele még megvan az új film első napjára. Nevetni fogok, amikor a hóhérok milliárdokat buknak miatta. Kár, hogy a Star Warst ez sem hozza vissza, de legalább valamennyire igazságot szolgáltat neki.

HeirToGrievous:
Na, emberek...
Előreláthatóan egy jó ideig még biztosan nem jönnek "Az Új Jedi Rend" sorozat kötetei. :'(

"Sajnos mégse. Újabb probléma támadt. Nem adtak engedélyt az első kötetre, de a másodikat engedélyezték. Ez már kész vicc. Jön 2020-tól egy új értékesítési rendszer, mely kizárja azt, hogy a korábban eltervezett Legendák jöjjenek. A jelen állás szerint A vadászó árnyék és Az álmok bolygója még jöhet, mert ott még máshogy működött a rendszer. Bár az is baromira zavaros volt. Úgyhogy Új Jedi Rend egy darabig nem lesz."

Pierre de La Croix:
Mondom en, gyanus a jelenet...Mint a csernobili orvvadasz amikor elejti az ozet, majd elkezdi megnyuzni. Kozben leszall az ej, de a vad elkezd vilagitani. :) En is eldobnam az ilyen kajat...

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: Recsi - 2019. November 22., 11:28:59 ---Lófaszt tekintenek úgy.

--- Idézet vége ---

:blink: Recsi, meg vagyok döbbenve!
Hogy a picsába lehet ilyen csúnyán beszélni egy ilyen fórumon?

--- Idézetet írta: Galen - 2019. November 22., 11:52:19 ---Á, csak a húsevést propagálja. Most, amikor már mindenki vegán meg vegetáriánus kell egy biztos sziget. Mindenki az állatok lelki világával foglalkozik miközben az, hogy a növénynek nem halljuk a sikolyát amikor beleharapunk az nem jelenti azt hogy nem sikolt. Csubi állatot eszik, Csubit elnöknek.
--- Idézet vége ---

Viszont nem ette meg, csak elhajította... ami viszont ott fog elrohadni, ahová esett, betegségeket és kórt szabadítva ezzel a sziget csóri lakóira. :evil:
Én csak azért eszem húst, mert a vegánok/vegák eleszik szegény állatok elől a kaját, és hogy ne haljanak éhen, az emberek kénytelenek levágni őket, én pedig, hogy áldozatuk ne vesszen hiába, kénytelen vagyok megenni őket. (És azért, mert finomak! :whistle:)

--- Idézetet írta: Farek - 2019. November 22., 13:08:37 ---Hogy te mikre nem emlékszel...  :blink: :huh: :bravo: :worship:
--- Idézet vége ---

Szerintem csak kiguglizta.  ;D

--- Idézetet írta: Pierre de La Croix - 2019. November 22., 13:09:29 ---Erre a jelenetre nem emlekszem tisztán: Csubakka biztos hogy azert nem ette meg a porgot, mert megsajnalta a porgot??? Nem lehet, hogy vmi olyat latott a tobbin, amit nekunk nem mutattak, amitol elment az etvagya? Vegul is nem hiszem hogy korabban egyet is evett volna belole... (mint egy urleny, aki lejon a foldre, elfog egy patkanyt...ami egyebkent egy tiszta, kedves allat es finom is - vhkban a laboratoriumi patkany kedvelt etel volt, amely alliyolag nyulhoz hasonlo. Csak hat elohelye, a csatornak es szemettelepek... + ne nezd meg min elnek a rakok es a tengeri pokok ha meg akarod oket kostolni. Ugye tuskevar megvan hogy mivel fogtak oket? )

--- Idézet vége ---

Érdekes, hogy amikor kinyírta, lecsupaszított, kibelezte, nyársra tűzte majd lassú tűzön ropogósra sütötte addig nem sajnálta őket, de amint bociszemeket meresztett rá a rokonság, akkor már igen. Én a helyében elrugdostam volna őket, vagy azokat is megsütöttem volna, és eltettem volna későbbre. :hzs-hannibal:

Pierre de La Croix:
Plusz eleg bagyadtaknak tuntek...ki tudja milyen betegsegeket terjheszthetnek (netan mergezoek vagy mas: "maogway"). Hisz a farmergyerek Luke is inkabb zold!!! Tejen elt evekig.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése