HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Farek:
--- Idézetet írta: turkia - 2019. November 29., 09:20:48 ---Szerintem eleve csak egy állatnak tartotta, hiszen nem ember. Esetleg sejtette, hogy esze sincs, csak simán erős és nem ő lesz a végső tanítványa?
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy már akkor is látta a jövőt, vagy legalábbis annak egy változatát, és pontosan tudta, hogy mire lesz jó.
turkia:
Na de akkor hogy SW:
most hirtelen beugrott, hogy Palpinak szerintetek mi lehetett a polgári foglalkozása? Matematikus-filozófus-közgazdász? :cool:
Nyilván nem olyan értelemben vett megélhetési politikus, akikkel a mi világunk van tele.
Maul esetében Palpi furcsa kiképzést használt, mert őt szerintem csak a test-test elleni harcra képezte ki. Mondjuk ez elhibázott taktika lenne, mert így mire tudná használni? Egyszerű bérgyilkos lenne?
Mert üzleti tárgyalásra civilben, titkos személyazonossággal nem ül be, az tuti. Pedig szerintem ez a sithek fő ereje.
Szerintem eleve csak egy állatnak tartotta, hiszen nem ember. Esetleg sejtette, hogy esze sincs, csak simán erős és nem ő lesz a végső tanítványa?
Recsi:
Dilisek ezek a jogtörténészek!
Biztos római jogot tanultak, mert azok is dilisek :)
Pierre de La Croix:
--- Idézetet írta: Farek - 2019. November 28., 15:46:14 ---Ééééés... akkor most vissza az SW világához. De ti nyugodtan barátkozzatok privátban. ;)
--- Idézet vége ---
Na latod, annyira erdekesnek igerkezik es akkora az elvaras a Star Warssal szemben, hogy nem offoljuk szet a forumot szakmaizassal. ;) :) (egyebkent, ok, vettem.)
Farek:
Ééééés... akkor most vissza az SW világához. De ti nyugodtan barátkozzatok privátban. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése