HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (964/975) > >>

regnar:
Nekem mindegy melyiket, csak legyen..mert igazat megvallva, a kiegészítő történetek garmadája található mindenhol, de a forrás, az sajnos nem igazán. Nekem egyszer volt szerencsém egy Jedi részt látni, persze hiába futottam vele utólértek  , szóval be kell hogy valljam én még nem olvastam és nem láttam az eredeti trilógia képregény változatát, egyiket sem. Úgyhogy ha azt akarjátok hogy majd öregen így haljak meg, hát tessék...  
De azért reménykedem hogy fel fog tűnni itt a SW oldalon. DE PL egyszer láttam a Tr*ll Bar***gban egy SW MANGA-t. NO azt is megnézném, mert azért tizenx-ezer forintom azért nem volt rá    Vagy az EARLY Adventurest is megnézném...meg gondolom már gondoljátok hogy mit akarok én itten... de azért igény lehet rá      

Engem igazából az eredeti trilógia korában játszódó történetek érdekelnek, persze elolvasok mindent.

Nos igen, a ti munkátokkal eddig én is meg voltam elégedve, úgyhogy tovább a kitaposott úton, tudnám javasolni, ha nem lennék eléggé "csíra" még ehhez, hogy a mesterekhez intézzek ilyen szavakat.

No de komolyra. ha már lehet így feldobni történeteket, akkor nagyon megnézném a Thrawn trilógia befejező részét, ami ugye magyarul nem...Vagy ezerszer telefonáltam anno a kiadóba, hogy akkor lesz-e és ha lesz mikor, de egy enyhén unott, ugyanakkor erotius női hang (nyilván ő volt a titkárnő) folyton elirányított mindenhova és meguntam.

Jedi outcast nekem nagyon bejött. Mind a mai napig nyomon interneten is, bár a halál győzelem arányom egyenes arányban távolodik egymástól, a halál irányba  

De ha már játékoknál vagyunk akkor még mindig játszom a Rebell Assault 2-vel. az első rész sajnos nincsen meg....

De a favorit a Rebel Alliance. Remek story, nehéz és izgalmas küldetések. Emberek amikor a falconnal kilépek hipertérből és ott egész birodalmi flotta, meg szuper csillagromboló....hát az az egyik csúcspont. Meg az endori csata...

Lucas mini  

pontosan jellemzi a mostani helyzetet. Én nem vettem meg a DVD-ket. Elment tőle a kedvem. Pedig nagyon vártam,és amit mostanában megtudtam róla..szóval...nem ezt vártam.Szóval vétel nem lesz, inkább majd meglesz "valahogy"  
De ma nem dolgozom, és megnéztem a Jedi visszatért. Az EREDETIT. VHS-en. 95-ös kiadás. igaz hogy 4:3 meg szinkron de legalább a végén az igazi vader áll, a végső ünneplés zenéje még a régi...bár semmi bajom a 97-essel, de ez szerintem lágyabb és érzelmekkel telibb.

Blixxxa:
Nos, én a Marvel féle első, eredeti kiadásra gondoltam, de jöhet majd a Dark
Lovas is. Rossz kritikát meg mit lehetne írni nektek? Még ha fele ilyen jól is dolgoznátok, akkor is csak örülhetünk.

Galen:
Ezt nézzétek meg:

http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/galen/Lucas.jpg

Körübelül szimbolizálja Lucas termékpolitikáját. (A kép a starwars.hu-ról származik)

Galen:
Blixxxa
--- Idézet ---Lenne egy kérdésem (kérésem) is. Nem tervezitek az eredeti triológia eredeti
képregényeit is honosítani?
--- Idézet vége ---
regnar
--- Idézet ---Először is teljes mellszélességgel Blixxxa mellett állok eredeti trilógia ügyben
--- Idézet vége ---

Na hát kérdés, hogy melyiket szeretnétek ? Mert ugye annak idején a Marvel is kiadta a trilógiát, de 1997-ben a felújjításnál a DArk Horse is. Na melyik legyen MAJD ? Tudom-tudom mind a kettő.

regnar
--- Idézet ---Szóval a borító.
--- Idézet vége ---
Hát ez van. Ez már csak így sikerült náluk. Pedig a credit oldalból az derül ki, hogy ugyanaz a fazon rajzolta. Hát istenem neki is lehet egy rossz napja. VAgy lehet őt IS hajtották a főnökei.  

regnar
--- Idézet ---A 004-01 es lapon, vagyis a borító utáni első oldalon egy kicsi hibát találtam, bár lehet hogy szőrszálhasogatás, de szerintem ez a mondat:
--- Idézet vége ---

Na ez az én alkotásom. A vesszővel igazad van (azt hiszem), A mondat meg, hááát..... tény, hogy lehet tagolni. Figyelek majd jobban.

--- Idézet ---A Felíratok viszont korrektek, azokban nincs semmi kivetnivaló. Jók, mint eddig.
--- Idézet vége ---
Na és mit szólsz a vonalkódok eltüntetéséhez ?  

--- Idézet ---No ez kicsit kritikusra sikerült, de mindezek ellenére még legalább sokszor
--- Idézet vége ---
Az nem baj sőt. Szeretjük ám a kritikát.A jót is és a rosszat is. Szóból ért az ember.

--- Idézet ---Most a jó dolgokról kevesebbet írtam,
--- Idézet vége ---
Nem baj. Mondom, jöhet ám a rossz is. Legalább figyelünk rá legközelebb.

Killjoy
--- Idézet ---És ami bosszantó: amit már rég tudtunk, nincs magyar szinkron (bezzeg a németeknél elhangozhat az a borzalmas mondat a Birodalomban, mielőtt Han Solot lefagyasztják, hogy "Ihlíbe dih!" "Ih vájsz!" Aki még nem látta, az képzelje el, BORZALMAS!!!!
--- Idézet vége ---
Miért a "JÉDI RITTER" jobb ?   Mintha a torkán akadt volna valami. Vagy én még a Zorro-nál nevettem hatalmasat, amikor azt mondták "CORRO"  Hát mindent lehet mondani a német nyelvre, csak azt nem hogy szép.

A feliratos megjegyzésed csak megerősít abban, hogy ne vegyem meg ezt a kiadást.  Hogy lehetnek ennyire tahó bunkó segfejek ? Bezzeg a Blinky Bill-re mehet minden extra hiper szüper kütyü. Ezt meg leszarják. De melyik állat küldte ki ezt a feliratot is ? Vagy ezt ők magyarítják ott USA országban ? Nem hiszem, ezt valamelyik hozzáértő "szakértő" úr küldte ki. Hogy nem szakad rá a .......

Killjoy
--- Idézet ---Minden megvan hozzá, hogy ez a játék visszahozza a Lucasarts megkopott dicsőségét.
--- Idézet vége ---
Visszajött már az a Jedi Outcast-tel de persze már azt sem a Lucasarts csinálta, hanem a Raven.

killjoy:
Bár nem egészen ide illene, de én mégis ide írok. A tegnapi napon egyetlen betűt sem írtam a Photoshopba, egyetlen pixelt sem rajzoltam, mert egy kis csomagot bontogattam. Benne 4 DVD és 3 CD. A 4 DVD-n a trilógia három része és az extrák, a 3 CD-n pedig a SW Battlefront volt.

Tegnap csak a film első részére és a játékra jutott időm (így is éjfél után kerültem ágyba), így egyelőre csak ezekről tudok mondani pár szót.

Kezdjük a filmmel. Két szót tudok mondani rá: DÖBBENETES és BOSSZANTÓ.

Döbbenetes, hogy mit műveltek a képpel, a hanggal. Hihetetlen minőségi javulást értek el mindkét téren. Darth Vader "hörgése" még soha nem volt ennyire ott az ember mellett, a TIE vadászok dübörgése még soha nem volt ennyire "fülbemászó", a lézerkardok zümmögése pedig minden pillanatban arra készteti az embert, hogy az oldalához nyúljon a sajátjáért  A Tatooine ege még soha nem volt ilyen vörös amikor a két nap megy le. Utoljára az Indiana Jones trilógiánál tátottam ennyire a számat, hogy mire képes a modern technika. Gyakorlatilag mind a kép, mind pedig a hang, ahhoz képest, hogy lassan a 30-ik évéhez közeledik bármelyik mai filmmel felveszi a versenyt.

És ami bosszantó: amit már rég tudtunk, nincs magyar szinkron (bezzeg a németeknél elhangozhat az a borzalmas mondat a Birodalomban, mielőtt Han Solot lefagyasztják, hogy "Ihlíbe dih!" "Ih vájsz!" Aki még nem látta, az képzelje el, BORZALMAS!!!! ), na de mindegy, végülis nem a szinkron miatt szeretjük mi ezeket a filmeket. Viszont ami nagyon bosszantó, az a felirat. Az első 20 percben, mikor még annyira nem pörögnek az események, figyeltem rá, és több helyen is voltak helyesírási hibák, elírások és sok helyen volt, hogy két mondatból egy lett, vagy a mondat felét egyszerűen kihagyták a feliratból. (Igaz, így is értelmes magyar mondatot csináltak, de ha egyszer egy filmben elhangzik valami, akkor nem lenne baj, ha a felirat is többé-kevésbé visszaadná azt.)

Na, a lényeg: összességében óriási élmény volt, de azért a magyar kiadás negatívumai miatt csak 9-et kap nálam a kiadvány a maximális 10-ből.

Na és akkor most a Battlefront. Két szót tudok mondani rá: DÖBBENETES és BOSSZANTÓ.

Döbbenetes, mert az ember két perc alatt a naboo-i harcmezőn talája magát, vagy a caminoi viharban és TÉNYLEG olyan!!! Hihetetlenül megcsinálták. A víz, a zuhogó eső, a tereptárgyak, a filmbetétek. Egyszerűen tökéletes egésszé állnak össze. Minden megvan hozzá, hogy ez a játék visszahozza a Lucasarts megkopott dicsőségét.

És bosszantó, mert még az én nem igazán gyenge gépemet is csak Medium besorolásba tette. Bosszantó, mert a járművek irányítása valahogy nem az igazi. A Klónok támadása végén látható csatában pl. az "óriáspók"-ba beszállva kaszáltam az ellent, de valahogy nehézkes volt a gép irányítása. (Bár az is lehet, hogy ezek a gépek a "valóságban" is ilyen nehezen kormányozhatók )

Ja, még mielőtt elfelejtem: a játék gyakorlatilag a mára már klasszikussá vált Battlefield 1942 nyomdokain jár, vagyis egy sok személyes kicsit taktikai, shooter, gyönyörű grafikával.

És ha a 4. DVD végére értem, akkor ígérem, hogy megkritizálom a teljes SW Infinities trilógiát is

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése