HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Chavez:
Na csá!
Örülök, hogy itt van élet, mert hát a K.net-en nincs nagy forgalom ebben a témában.
A Tales Of The Jedi sorozatot én is ajánlanám honosításra, mert remek történetei vannak, és hát a később játszódó story-k többször is utalnak bizonyos szereplőkre, vagy eseményekre a TOTJ-ból. Exar Kun meg a legkirályabb Sith az egész SW univerzumban(sztem 100x nagyobb rohadék, mint Vader).Nekem még a rajzok is nagyon tetszettek, bár nem annyira profik, mint pl. a Republic sorozatban lévők. A Redemption-t ugyan valaki már megcsinálta régebben, de rengeteg a hiba benne, és hát az előzmények ismerete nélkül teljesen érthetetlen.
Szóval, ha valaki úgy gondolja, akkor HAJRÁ!
regnar:
"Na aki még nem látta japán változatban a hőseinket, azoknak itt a Jedi Visszatér Manga változatának első borítója."
És a többi??? Csöpögjön csak az ember nyála, meg tapadjon a képernyőre.
Komolyan mondom rosszabbak vagytok mint a drog. Az ember már nem tud meglenni nélkületek, mert mindig valami jó anyaggal etetitek
Hát igen...megmondom őszitén klónháborúk és egyéb mostanában futó semic nyalánkságok valahogy kimaradtak nekem... nem igazán kötött le.
Galen:
Porthos
--- Idézet ---Ha a 4 részesre gondolsz.
--- Idézet vége ---
Azaz Porthos. Az ezt követő időszakból nem is jelent meg comic, csak könyv.
Spidáj:
Én ismerem a CSubakka sztorit.
Ha a 4 részesre gondolsz.
Szerintem a legjobb ötlet.
Mindenki kedvence a szőrös vuki, a remek harcos, a legjobb másod pilóta.
És most 4 comicsban!!!!
Bár a 4. rész vége...
Galen:
Blixxxa
--- Idézet ---Nos, én a Marvel féle első, eredeti kiadásra gondoltam, de jöhet majd a Dark Lovas is.
--- Idézet vége ---
Megvan.Mármint a Marvel. 3*4 számban jött ki. Egy kicsit rosszabb a scan minősége (nem csoda, jó régi). Annál egy kicsit jobban neki kell feküdni a retusnak. Egyszer biztos, hogy sort kerítünk rá. Ezeket vétek lenne kihagyni.
De annyi történet van hogy csak na. És olyan jóóók. Pl. Ki látta már a Chewbacca történetetet ? Nem egy vidám rész, de szerintem baromi jó. Vagy nekem a Tales-ek is bejönnek. Vagy ott van az Empire sorozatban a 14-es szám. Jaaaaj az a kedvencem. Mi történik Vader-rel az első halálcsillag felrobbanása után. Tudjátok amikor kipördül a koccanástól. Na szóval lesz mit nézegetni.
--- Idézet ---Rossz kritikát meg mit lehetne írni nektek?
--- Idézet vége ---
Lehet azért. Ha rajtam múlna többet szöszmötölnék az oldalakkal. (Mindjárt megszólal Recsi és Micho, hogy MÉG ENNÉL IS TÖBBET ? )
regnar
--- Idézet ---DE PL egyszer láttam a Tr*ll Bar***gban egy SW MANGA-t.
--- Idézet vége ---
Na aki még nem látta japán változatban a hőseinket, azoknak itt a Jedi Visszatér Manga változatának első borítója.
http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/galen/swm.jpg
regnar
--- Idézet ---Engem igazából az eredeti trilógia korában játszódó történetek érdekelnek, persze elolvasok mindent.
--- Idézet vége ---
Ezzel hasonlóképpen vagyunk mi is Recsivel. A Klónháborúkat nem fogjuk erőltetni, arra ott a SEMIC. De mondjuk azért egy TALES OF JEDI azért becsúszhat ? Az nem a lázadás korszaka (25.000 évvel megelőzi azt) de nekem nagyon tetszik.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése