HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Chavez:
Galen:
--- Idézet ---jön Chavez és levágja a fejecskéd.
--- Idézet vége ---
Bizony, bizony! Meglengetem a "szerszámomat" és ..., de a véleményt tiszteletben tartom. Mondjuk volt sokkal gázabb is. Az EP I-re épülő sztorik nagyon gyengék, de Quinlan Vos megjelenése sokat javított rajtuk.
recsi:
--- Idézet ---Tedd el későbbre, aztán majd...
--- Idézet vége ---
Lehet, hogy félreértettél, mert én már régen elolvastam angolul az összeset, a Redemption-t is még a magyar változat előtt. Én nem magam miatt gondoltam a TOTJ sorozat honosítására! Csak ajánlom mindenkinek, aki nem ragaszkodik feltétlenül a filmekben látott szereplőkhöz és helyszínekhez. Szerintem ebben az érában (ANH -5000) még sok lehetőség van, remélem egyszer a DH-nál is így gondolják!
De ha már itt tartunk, akkor még tudom ajánlani a Crimson Empire I-II -t is, viszont a Marvel féle SW-t semmiképpen NEM AJÁNLOM!
Galen:
regnar
--- Idézet ---Darth Maul képregénytől sírtam
--- Idézet vége ---
Na csak vigyázz a szádra mert jön Chavez és levágja a fejecskéd. Bár a színedből ítélve te Boba vagy és nem Jango.
regnar
--- Idézet ---kicsit perverz ötlet..Luke és Mara Jade
--- Idézet vége ---
Miért ? Pont jó az így. Csak nehogy feltámadjon Jade-ben újra a gyilkolási kényszer.
Recsi:
--- Idézet ---Unionról mit tudtok? kicsit perverz ötlet..Luke és Mara Jade bár ki tudja
--- Idézet vége ---
A Kneten olvasható az 1. része, a többi gondolom majd jön.
regnar:
Köszönöm a kimerítő információkat. Azért letörtem mint a bili füle:)
Jedi nem volt magyarban:(
Az igaz, hogy a filmek alapozták meg a rajongótábort, de szerintem megfelelően kinőtte magát egy magasabb szintű képregényes történeti vonal is, persze azért vannak vadhajtások... pl én a Darth Maul képregénytől sírtam...meg a többi EPI-hez kapcsolódótól..Amidala stb..
Erősen eröltetettek voltak.
Legalábbis szerintem.
Ha jól emlékszem ott hagytam ki néhány számot a vásárlásból, mert rutinosan elolvastam őket a boltban, és harmadszori olvasásra sem tetszettek:D
Meg az eladók is kezdtek zavargatni...
Unionról mit tudtok? kicsit perverz ötlet..Luke és Mara Jade bár ki tudja
Recsi:
--- Idézet ---Láttam őket mármint a CSH-t és a BV-t azok meg is vannak papíron is, de a Jedi nincs...
de én úgy érzem, kevesebben nézegetik az SW képregényeket...
--- Idézet vége ---
A jedi nem jelent meg ilyen formában Mo-n.
A SW-nak meg nem képregények miatt van rajongótábora.
A pók és a többi hasonló (ezt most nem rossz értelemben mondom) a képregénnyel alapozta meg a hírnevét. Bár a filmek is jók többé-kevésbé.
A SW meg a filmmel. Bár a képregények is jók többé-kevésbé.
--- Idézet ---Hát igen...megmondom őszitén klónháborúk és egyéb mostanában futó semic nyalánkságok valahogy kimaradtak nekem... nem igazán kötött le.
--- Idézet vége ---
Nincsenek egy súlycsoportban sztem az eredti trilógia korszakának történeteivel.
Elsősorban mi is azt az időintervallumot fogjuk erőltetni, de bármi lehet persze...
--- Idézet ---A Tales Of The Jedi sorozatot én is ajánlanám honosításra, mert remek történetei vannak,
A Redemption-t ugyan valaki már megcsinálta régebben, de rengeteg a hiba benne, és hát az előzmények ismerete nélkül teljesen érthetetlen.
--- Idézet vége ---
Chavez: A Tales jó lenne. Meg az is ha 100 óra lenne 1 napban. Ha a semic mindig megjelenteti az új részeket, akkor a régieknek 1x csak a végére érünk, nem?
A Redemption nekem tetszik. Tedd el későbbre, aztán majd, ha több képregény is meglesz körülötte, be fog az is illeszkedni szépen.
--- Idézet ---DH-n kívül más is adott ki SW képregényeket? Jó tudom a Manga volt, de azon kívül?
És ha igen, melyikeket?
--- Idézet vége ---
regnar: A Marvel adott ki egy 107 részes (asszem) sorozatot, (amely tartalmazza a CSH-t és BV-t 6-6 részben.) + a Jedi 6 részét (de lehet, hogy ez is benne van a 107-ben). A Dark Horse az "offisöl" kiadó.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése