HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (962/975) > >>

Recsi:

--- Idézet ---Nem tervezitek az eredeti triológia eredeti
képregényeit is honosítani?
--- Idézet vége ---
Hát, én igazából a még ismeretlen történeteket szeretném fordítani, de semmi sem lehetetlen. Nyugodtan írjátok, mit szeretnétek, egy időre ugyan most  megvan a terv, de ha valamit sokan szeretnétek, akkor majd kitalálunk valamit Galennel.
A CSH és a BV Fazekas Attila rajzaival a Knet-en elérhető.

--- Idézet ---A beírások jók...De megírnám ha nem tetszene  )
--- Idézet vége ---
regnar: Remélem is! Az építő jellegű kritika ugyanolyan fontos, mint a dícséret, ha nem fontosabb.

regnar:
A Jedi vége miatti leszámoláshoz csatlakozom:)

Sziasztok.

Galen mester : (halk, csöndes, kicsit félős kérdés, a figura enyhén dörzsölgeti kezeit..és halvány mosoly az arcán) és a belső oldalak?

Na jó..komolyra...

Igen én is sokat gondolkozom, vajon mennyi beleszólása van még Lucasnak a dologba...de hát mégiscsak ő forgatja a speciális kiadások garmadáját...Sunyi egy alak lett.

Meg persze jön majd a high destiny dvd csúcsfelbontással, csak ki tudja majd megnézni, meg ki tudja még mi.

No de hagyjuk...

Teganp este újra átnézegettem a Dark Horse oldalán mik vannak SW ügyben.. és lenni mit nézni:)

Viszont most lehet hogy hülyeséget kérdezek, sajnos "csak" szeretem az SW-t a képregénykiadásokban nem vagyok járatos, de hát azért vagyunk itt hogy kérdezzek..szóval a DH-n kívül más is adott ki SW képregényeket? Jó tudom a Manga volt, de azon kívül?

És ha igen, melyikeket?

Párhuzamosan is jelentettek meg dolgokat? Tehát ugyanazon történet más feldolgozásban? Mert azt tudom, hogy az eredet trilógia több helyen is megjelent. Nekem a régi klasszikus magyar is nagyon tetszik. TÉNYLEG...JUT ESZEMBE:

Nincs meg valakinek a Jedi visszatér beszkennelve, mármint a magyar, mindegy milyen minőségben? vagy volt egyáltalán Jedi? nekem nincs meg az a rész, nem is láttam még és jó lenne vhonnan, ha csak gépen is, de meglegyen. Szóval ha vki tud segíteni akkor megköszönném.

Galen:
mano
--- Idézet ---és ami egyszer pletyka lucas körül, az bizony pár év múlva valóság...
--- Idézet vége ---
Ja-ja. Csak az a gáz hogy nem pletyka. Mocsok szemét. Én már csak azzalnyugtatgatom magam, hogy esetleg nem is Lucas irányít már. Legalábbis ilyen dolgokban. Bár ettől még nekem nem lesz normális felirat a lemezeken vagy szinkron (álmodom), de mégis jobb érzés egy halom managert szidni mint azt aki megteremtette ezt az univerzumot. Bár a Jedi végének módosítását nem bocsátom meg Lucas-nak. Szóval vesszen Ő is:

mano:

--- Idézet ---... Van Ling, a Star Wars DVD-k producere nem tartja kizárhatónak, hogy a film 30 éves évfordulóján, azaz 2007-ben a hat rész ismét megjelenjen, természetesen új extrákkal.
--- Idézet vége ---
és ami egyszer pletyka lucas körül, az bizony pár év múlva valóság...

Galen:
regnar
--- Idézet ---És a többi??? Csöpögjön csak az ember nyála, meg tapadjon a képernyőre.
--- Idézet vége ---
Akkor tessék, itt van mind:
http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/galen/Forum/swm1.jpg
http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/galen/Forum/swm2.jpg
http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/galen/Forum/swm3.jpg
http://halozsak.tlof.hu/_mas/upload/galen/Forum/swm4.jpg
Szépek (bár nekem nem a kedvencem a Manga), de képzeljétek el a képregény viszont fekete-fehér. Pozitív viszont hogy baromi részletes. 4 szám, valamennyi cirka 80 oldallal.
regnar
--- Idézet ---Hát igen...megmondom őszitén klónháborúk és egyéb mostanában futó semic nyalánkságok valahogy kimaradtak nekem... nem igazán kötött le.
--- Idézet vége ---
Hát igen. Nem igazán a legjobb történetek, de azért fellelhető egy két gyöngyszem azért benne.

Chavez
--- Idézet ---Örülök, hogy itt van élet, mert hát a K.net-en nincs nagy forgalom ebben a témában.
--- Idézet vége ---
Na hát igyekszünk. Tessék erre a topic-ra átszokni.

Chavez
--- Idézet ---A Redemption-t ugyan valaki már megcsinálta régebben, de rengeteg a hiba benne, és hát az előzmények ismerete nélkül teljesen érthetetlen.
--- Idézet vége ---
Igen olvastam, meg is van. Hát az olyanra sikerült. Ha egyszer belefogunk a Tales-be akkor biztos, hogy az elejétől és valamennyi részt megcsináljuk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése