HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (929/975) > >>

regnar:
Bossk-nak nekem is utána kellen néznem, mert nem tudok hirtelen mit mondani rá...

Az viszont igaz, hogy a Shadows megalkotott néhány karaktert, amely sikeres lett, és adott egy kis vérfrissítést az univerzumnak. Meg lettek új járművek, ami nem elhanyagolható, pl Outrider, ami nekem nagyon tetszik.

De ha már egyéb történeteket nézünk, a filmeken kívül, nekem még mindig a Thrawn trilógia a csúcs. Meg tetszik a Dark empire is - talán azért mert jó ideig játszottam szerepjátékban is ebben a korszakban,-  de a Thrawn sokkal jobb.

Gorgonita:
4LOM -Rég olvastam, de rám akkoriban azt a hatást gyakorolta, mintha ebben a látomásban a jövőjét látta volna.

Vagy ott van még Bossk figurája. Ő mintha egy lázadó wookie-kolónián sétálna kelepcébe, de már arra sem emlékszem pontosan.

Mondjuk az EU úgy is alternatív univerzum Lucas bácsi szerint. Mindenki azt fogad el belőle amit akar. De az hogy egy-egy karaktert újra és újra nyúznak a különféle franchise-ok szerzői, az számomra inkább a fantázia hiányát és nem az alkotói szabadságot jelzi.

Ezért is örülök, hogy a Shadow gazdagította az univerzumot néhány új karakterrel.

regnar:
Sziasztok

4-lom. Nos igen... érdekes probléma...
Mint észrevételezésemben említettem az egyes elemek nem mindig passzolnak egymáshoz.

Az biztos, hogy fejvadász  . No de komolyra. a fejvadászokban tényleg kap új programot, beáll a felkelőkhöz. De az hogy erőhasználó lett volna nem hiszem. Ott csak annyi van megemlítve, hogy egy meditációja során látomása van...és elképzeli magát, mint jedi tanítványt.
ugyanakkor különböző leírásokban, egyértelműen Boba Fett végez vele, bár van olyan is, ahol csak Solo miatt térnek vissza a fejvadász munkához, vagyis Solo megszerzése miatt.

Nekem jobban tetszik a Boba Fett-es változat

Recsi:

--- Idézet ---Észrevettem, hogy egyre csökkentek az oldalméretek. Egy kicsit nagyobbak belefértek volna még a bubiba. A beírásban a kicsi betűkön kívül nem találtam hibát, tetszett...

A beírást már jellemeztem mindegyik résznél, itt most csak annyit, bár volt benne néha elgépelés, vagy magyartalanság, de összességében élvezetessé tette a képregényt, nagyon jónak éreztem, nem volt bennem egyáltalán olyan érzés, hogy egy-egy mondat nem állja meg a helyét a képregény egészében, vagy az adott képnél...

Várom a folytatását, kíváncsi vagyok mi lesz benne...

Nyilván sokan fognak vitatkozni az érveimmel...Persze ahogy mindig leírom ez  a személyes véleményem csupán.
--- Idézet vége ---
Regnar:Az oldalméretekkel nem tom mi a baj, én végig ugyanazt a betűméretet használtam. De igazad van. Majd talán Galen tud valamit mondani róla.

Az elgépeléseket (legalábbis amit megtaláltál/tunk) javítani fogjuk egy SW1 szervizpackkal.

A folytatást mi is várjuk, bár azért már belenéztünk  

A véleményedet tiszteletben tartjuk, és egyúttal köszönjük a sok hozzászólást. Az az igazság, hogy megjelenés utáni napon mindig kerestem, írtál-e már valamit, találtál-e hibát.
Reméljük megtartod jó szokásodat, mi meg fogjuk tartani a miénket (mármint, hogy dolgozunk a magyarításokon)

p.s.:Remélem börzén sikerül összefutnunk.

p.s.2: Boxert ne hozz!!!  

--- Idézet ---A könyvből kiderül, hogy Xizor, egy a népe bolygóját, és a családját ért atrocitás miatt neheztel Vader-re...

Valóban üzleti válalkozás volt...

Dash, Xizor és Guri még biztos visszatérnek...

4LOM
--- Idézet vége ---
Gorgonita: az elején említettük a könyvet, tényleg érdemes elolvasni. (Borító a képregény végén)

Az üzlet az üzlet, sajnos. Azért a könyvvel együtt szerintem fohgyasztható a termék  

A szereplők sohasem halnak meg végleg. Megérjük, hogy még Vader is visszatér, úgy, mint Kenobi.

4-lom-nak utánanézek, de átírni akkor sem fogjuk, ha igazad van  

Börze!!!!!!!!!!!!!!!

Gorgonita:
Sokmindenben igazat adok Regnar kritikájának, két dolgot fűznék hozzá.

-A könyvből kiderül, hogy Xizor, egy a népe bolygóját, és a családját ért atrocitás miatt neheztel Vader-re. Igaz mondtad, hogy most úgy véleményezed, mintha a regényt nem ismernéd.

-Valóban üzleti válalkozás volt, és a téma ennél többet érdemelt volna, de ahogy a mondás tartja ez van, ezt kell szeretni. Vagy ugye nem kell, de ez van. A mai képregénypiacon, és más médiákban is az üzlet dominál. Ha pedig Lucas többet keres az egyébb árúcikkekkel, mint a filmekkel, akkor az SW méginkább játékuniverzum lesz. Ehhez mérten a Shadow egy egész jó kis B kategóriás szórakoztató sztori.  Míg más EU karakterek a feledésbe merülnek, Dash, Xizor és Guri még biztos visszatérnek.

Egy dolog ami külön tetszett: -A hődetonátoros akciót követő poénkodás a liftben.
Egy ami nem: 4LOM a Történet a fejvadászokról könyvben -ha jól tévedek -az első olyan droid, aki érzi az Erőt, és így idővel Luke Akadémiáján köt ki. Hogy ez mennyire reális, vagy sem, arról lehetne vitázni, de két végzetet írni egy szereplőnek...

-Ezen apróságokkal együtt is nagyon örülök, hogy lefordítottátok. Jó pihenést az alkotópárosnak, a jövő hétre! Addig Guri és én elugrunk a Rishi ködbe csillagfelhőket nézegetni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése