HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Liar:
tudom, hogy kicsit off, de láttátok már az ep3 trailerét?
regnar:
Én acdsee-t használok 1024*768 mellett.. akkor, lehet hogy csak nekem kicsik..nem arról van szó, hogy nem olvasható, csak kicsinek tűnt....nemrég váltottam 800*600-ról és lehet hogy nem szoktam még meg...
A Muppetet dc-ről szedtem le, ..a Cartoons & comics-on (a neve 512/128 jo )és az Asgard-on (Crowley) is fennvan. kb 325 mega. Más megoldást én legalábbis nem nagyon tudok, hacsak nem tőlem szeded le dc-n keresztül.... de akkor megbeszéljük és betesztem egy könyvtárba, meg fellépek oda ahonnan töltesz.. Bocsi de nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz..
Galen:
Recsi
--- Idézet ---Az oldalméretekkel nem tom mi a baj, én végig ugyanazt a betűméretet használtam. De igazad van. Majd talán Galen tud valamit mondani róla.
--- Idézet vége ---
Na szóval az utolsó résznél csökkentettem az oldalak méretét. Muszáj volt. Onnan indul az egész, hogy Recsivel megálapodtunk a képenkénti 450-500Kb-os mérethatárban. Nekem viszont mániám a "zajos" kép. És ha csökkentettem a kép méretét akkor nem volt annyira vészes a "zaj". A többi résznél nem vettem észre ekkora maszatokat a tömörítés után mint itt. Ezért arra jutottam leveszem a kép méretét 930x.... méretre. Egyébként feltöltés előtt én mindig "tesztelem" a lapokat és nem vettem észre olvashatósági problémát.
Regnar. Mit használsz képregény olvasásra ? Használd a CDisplay-t. Azzal nekem 1024*768-as felbontásban is tökéletesen olvasható a SOTE.
Update
Hogy juthatnék hozzá ehhez a Muppet Show részhez ?
regnar:
--- Idézet ---mert visszahozta a Lázadós hangulatot, amit egyébként nagyon hiányolok ezekben a Republicos-Anakinos marketingirányvonalos időkben
--- Idézet vége ---
Szívemből szóltál, és azt hiszem ezzel a mondattal nagyon sokan egyetértenek. Vannak nagyon jó kiegészítő kiadványok, sőt nekem néhány republic rész is bejön, de valahogy a feeling hiányzik, az eredeti hangulat.
Nekem az egyik legjobban nem regény, vagy képregény adta vissza a hangulatot, hanem egy számítógépes játék, a Rebel Alliance. Remek történet, előfordulnak benne a megismert hősök. 52 küldetés (már önmagában is sok, főleg ha azt vesszük, hgoy egy mai átlagos játék tiszta játékideje jó ha húsz óra) 2 hónapig játszottam vele, mire sikerült megcsinálnom, volt, hogy egy küldetésnek 27-szer mentem neki, de volt miért. A hangulat megvolt, a történet szépen alakult, könnyen lehetett azonosulni a hősökkel, és belevont a felkelés legnagyobb űrcsatáiba...mi kell még???
Persze azért van néhány kimondottan jó kiegészítő kötet is, és az Empire sorozat képregényben is egészen jóra sikeredett...
Viszont hétvégégén láttam valamit, amitől még most is borsódzik a hátam..lehet hogy sokan láttátok már, de én még csak most láttam először. A Muppet Show vendége volt Luke Skywalker, artu, szripió, és csubakka. Ez egy 81-es adás azt hiszem. Luke a hoth-i ruhájában nyom, de nem ez a legdurvább. Miss röfi beöltözik Leia hercegnőnek, a kampósorr meg Darth Vadernek...de ha ezt még agyilag túl is élted, akkor jön a finálé, amikor szripió és artu KERINGŐZIK!!!!!! majd szripió SZTEPPEL végül az egész banda elénekel egy dalt........ Sokkos állapotba kerültem a röhögéstől, egyrészt nagyon tetszett, szóval oylan naív volt, de szellemes (meg amúgy is imádom a Muppet Show-t) de gondoljátok el Csubit táncolni, csak úgy szőrösen, fegyverek, meg minden nélkül........
okulásul ime egy kép a fináléból, bocsi a minőségért..
http://kepeim01.uw.hu/001a.jpg
Gorgonita:
Nekem úgy külön-külön minden EU bejön. Leszámítva KJA legnagyobb ökörségeit, de még tőle is van ami tetszik.(Jedi-praxeum, Vorok zenéje, stb.) Bajom inkább azzal van, amikor egy-egy hősről Luke, Mara, Wedge, Anakin, Vos, Aayla, stb. már a tizedik bőrt nyúzzák, vagy egy történetet-helyzetet ismételgetnek. Új Közt a bukás szélén, Han, Luke, Leia megmentik.
Ahelyett, hogy próbálnának mindig új dolgokkal előrukkolni.
Az én egyik nagy kedvencem, az A. D. Foster féle Erőpróba. Nem mintha olyan nagy durranás lenne, de amikor a Roburban találkoztam vele, nagyon beleéltem magam, és bemutatja, hogy ilyen 'epizódos' is lehetett volna az SW.
A Dark Empire is azért tetszik, mert visszahozta a Lázadós hangulatot, amit egyébként nagyon hiányolok ezekben a Republicos-Anakinos marketingirányvonalos időkben. . Timothy Zhan-nál a helyszínek sokasága, és az új karakterek -Thrawn, Pellaeon, Mara, Karrde, noghrik, Megfigyelők -nyűgöztek le.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése