HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (922/975) > >>

Gorgonita:
Ez minden témában így van. A hivatalos oldalak reklámoznak, és árulnak. A rajongói oldalak meg ingyen adnak. Mint a Hálózsák.  

Nem bánom legyen honosítás. Mást én se tudnék kitalálni helyette.  

De nem válaszoltatok a legfontosabb kérdésemre: Lesz ma Guri??? Nem akarlak sürgetni benneteket, tudom hogy sok meló, -de Guri-t akarom! Már egy hete nem volt SW!

Galen:
Gorgonita
--- Idézet ---Szerintem épp a honosítás az idétlen, nagyzolós kifejezés, de mivel mindenki ezt használja, nem hadakozom ellene. még ha szerintem simán maradhatott volna képregény fordítás is.
--- Idézet vége ---
Hát ha csak fordítanánk. De hát némely képregény simán mehetne a nyomdába is kész állapotában. Nem nagy a pofám, csak azért a fordításon kívül sok meló van ám egy-egy képregénnyel. A honosítás olyan gyüjtőfogalom-féle lenne. A "nyers",eredeti változattól elindulva tartalmazza valamennyi munkafázist a kész műig.

regnar:
Sw.hu-s koromból nekem is van néhány jó, sőt nagyon jó ismerősőm, de nekem már kicsit elfajult ami ott zajlik.

Amúgy Az sw.com-ot egyáltalán nem olvasom, szerintem gagyi és agyonbonyolított, sok hűhó semmiért, inkább rajongói oldalakat látogatok, igaz, hgoy nem hivatalosak, de sokkal rendezettebb az info. és sokszor több is.

Gorgonita:
Azért az sw.hu-n is vannak jó arcok.   Pld-én Zed Zero néven.  Az, hogy kinek mi a rajongás relatív. Én is mást vártam hajdanában az ilyen rajongói oldalaktól, de azért jó néhány értékes ismeretségre tettem szert az sw.hu-n is.

regnar:
FETT nem a Sarlakkban végezte... Palpi nem az aknában...

Oké Vader a jó oldalra állt.  

Én sem honosítást, hanem magyarosítást használtam.

Nem akarok veled vitatkozni, vagyis nem akarom, hgoy úgy tűnjön, hogy csakazértis kötekszem veled, távol áll tőlem, de azért én mégiscsak megvárom a filmet, aztán majd ítélek  

Starwars.hu-t elvből nem látogatom, ami ott folyik az nem a rajongásról szól... De a külföldi oldalakat én is figyelem...

De az igaz, hgyo üzlet lett kiszivárogtatni az infókat...csak az a gond, hogy más is ezt csinálja csak nem kér érte pénzt.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése