HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Regnar!
Fett a Sarlaccban végezte. Vader a jó oldalon. Palpi az aknában. Ennyit a sithekről, és a mandalorokról.
Spoiler helyett mit mondanál? Addj tippet!
A prequel helyett nem jó az előzmény, mert nézőpont kérdése melyik az előzménye a másiknak. A prequel és classic terjedt el.
Szerintem épp a honosítás az idétlen, nagyzolós kifejezés, de mivel mindenki ezt használja, nem hadakozom ellene. Még ha szerintem simán maradhatott volna képregény fordítás is.
Egybként meg azt próbáltam elmondani, hogy jó az ep3 sztorija. Az sw.hu-n leírt történetben biztos lehetsz. Számtalan képsorozat, kiszivárgott, kiszivárogtatott vagy hyperspace előfizetőknek árult információ igazolta már. Interjúk, nyilatkozatok. Több száz ember dolgozik rajta. Lehetetlenség hogy ne jusson ki a történet. Ezt Lucas is belátta, ezért üzletet is csinált belőle. Webkamerák a forgatáson stb.
Szerintem ha elolvasod és alaposan végiggondolod Anakin történetét ep1-től ep3-ig, és megfigyeled a szereplők viszonyát, te is belátod, hogy ez egy átgondolt értékes történet. Bocs, ha hosszú voltam, nem akartam kioktató lenni -remélem nem vetted annak, de szerintem inkább a történet részleteire figyelj, a kifejezésmódom részletei helyett. Mert ha pld. átugrod, hogy sok a politika, akkor nem fogod átlátni az egészet.
Galen!
Yoda nem úgy fog elrejtőzni ahogy ezt T.Z. írta. mert lucas csak alternatív univerzumként kezeli az Expanded Universe-t. A könyvek, képregények részéről az alkotói szabadság kategóriájába tartoznak. Ő csak a hat fimmel foglalkozik.
A megoldást erre a kérdésre még nem tudni. Yoda valszeg halottnak teteti magát, de hogy ezt Palpatine hogy veszi be, az még nem szivárgott ki.
regnar:
Mondjuk ez jó kérdés... Mert én nem tudom, vagyis egyáltalán nem emlékszem, hogy olvastam volna arról, hogy Obi van hogyan menekült el Palpatine és Anakin/Vader elől... Lehet hgoy tüzetesebben át kellett volna olvasni az Behind The Magic-ot? Ti tudjátok, hogy volt? Vagy ti is kíváncsian várjátok csupán hogy is lesz
Galen:
Regnar
--- Idézet ---Ha akarta volna simán megöli
--- Idézet vége ---
Ja biztos csípi a Vadert hogy kinyírta a (majdnem) összes Jedi-t. Ja, rejtőzés. Yodát tudjuk hogy rejtette el magát...de Obi-Wan ?
regnar:
Hát igen...szép élet a Jedi élet, de valahogy jobban tetszik a közepesen sötét oldal Persze soha nem gond, ha van egy Jedi haverod..csak a biztonság kedvéért..főleg ha sötét Jedi és Darth Vadernek hívják
Bár Boba Fettnek nem volt szüksége Jedire a háta mögött..Meg azért neki köszönheti Vader az életét. Ha akarta volna simán megöli (Enemy of the Empire képregény)
Galen:
Regnar
--- Idézet ---...de sajnos erős bennem a félelem...
--- Idézet vége ---
SAjnos akkor nem válhatsz Jedivé, nem taníthatunk. Bár ahogy az Avatarodat nézem Te más utat választottál.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése