HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Nos...
Amúgy szívesen. Hát emilben elmegy pár, de a többi...
UPDATE
Küldtem néhányat emailban...
Gorgonita:
Ha nem pofátlan a kérés -el tudnád küldeni nekem maulban csatolva ezeket a pdf file-okat? zedzero@freemail.hu Persze csak ha nem gond -ha üzletelsz velük, vagy valami más okból problémás akkor felejdsd el.
Én a d20-at nem ismerem. Mindig d6-tal játszottunk. Trek-et is B5-öt is, nem csak SW-t. Az szerintem az egy nagyon jól, könnyen kezelhető "felhasználóbarát" rendszer, -csak jó mesélő kezébe kell adni. Úgyhogy a d20 megjelenése engem nem is hozott izgalomba.
A kiegészítőkből engem nem is annyira a szabályok érdekelnek, hanem a modulötletek, világleírások, illusztrációk, stb. Ezek mindig jó ötleteket adnak egy-egy modulhoz.
regnar:
Nekem kb 40 rpg kiegészítőm van..de pdf-ben. nem várok szállításra.
Az SW Gurps alapra való átírása nekem nem jött be (D20) jobban szeretem a D6-ot. ( a West End Games-től.) Meg kb fél éve játszom az SW Introductory Adventure Game-t Tök jó színes kártyákkal, meg tereplapokkal lehet nyomulni.
Szernitem az egyik legjobb kiegészítő a Han Solo Corporate Sector kiegészítő szabálykönyv. Nagyon jók az infók benne.
De nagy kedvenc a Dark Empire is...no az megvan rendes könyvben is, még anno vettem az egyik (Azóta csúfosan jobblétre szenderült) Valhalla boltban...Meg van egy D6 Imperial Sourcebookom is. Választanom kellett,mert megvolt a Rebel Sourcebook is, de akkor csak az egyikre volt pénzem, és a sötét oldal csábítóbb volt
A Lightsaber Duelling kiegészítő viszont az agyamra megy. Két kötetben Darth Vader és Luke Skíwalker -en mutatják be hgoy melyik támadás a fénykarddal hova megy és mennyit sebez stb... TEljesen széttördeli a játékot ha átülteted, önmagában meg semmi értelme.
Gorgonita:
Ha valakit érdekel: Az rpg.hu-n fellelhető a Silverland online címe. Angolnyelvű SW rpg kiegészítők is rendelhetők. Van választék, de az árak 5-7000 Ft között mozognak, és a visszajelzések szerint a kiszállítási díj is magas.
regnar:
De az űrhajó is hajó...vagy nem?? Bár nem akarok kötözködni, mint irtam is nem biztos hiba, csak felvetettem a dolgot
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése