HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Pedig szerintem nagyon jó összefoglalása a klasszikus trilógia adatainak.
Ha van egy kis pénzed akkor lehet hogy megtalálod a med*a ma*t-ban vagy valamelyik Tecso-ban vagy Osanban. Ez már low budget kategória úgyhogy 4990 és 2990 között szerintem megkapod, csak kell hozzá egy kis szerencse.
Republic meg Empire
Schmutte:
Na a Behind the Magicet nem sikerült még megszereznem.
regnar:
Eddig nem mertem előjönni az UNIONnal, mert hát ugye másik oldalon megy..de most azért elmondom..
Mara Jade és Luke Skywalker...
Ez a tipikus esete annak, hogy tudtam, de nem gondoltam
Mert ugye már a Behind - ban is van egy homályos utalás arra, hogy Luke és Mara, de konkrétan nem írnak róla, csak egy nyúlfarknyi mondatot, inkább Mara Jade-del kapcsolatban Luuke-ról a klónról beszélnek inkább.
Schmutte:
--- Idézet ---Predator meg azért van néhány. Az aliensonline.hu-n meg a Kepregeny.net-en is találsz néhány gyöngyszemet...spec most batman-nel kavar az édes. Szóval van az....
Meg ha már SW akkor a Kepregeny.net-en megy most a Union is. Darkness jóvoltából. Szóval nézelődni nézelődni olvasni, olvasni. Ja és nem utolsó sorban...ÍRNI véleményt. Azt nagyon szeressük.
--- Idézet vége ---
Hmm.. aliensonline-ra elnéztem már, csak nem akartam regizni, mert... na igen, mert hülye vagyok Kösz a tippet
Az Uniont olvastam, de úgyanúgy nem tetszett, ahogy a SOTE sem. Igazából nem tudnám megmondani, hogy mi nem tetszik bennük, csak szimplán unszimpatikusak. A classic trilógia után játszódó képregények sose tetszettek, nemtom miért
Az Empire meg a Republic sorozat viszont annál inkább bejön, az Infinities a favorit
Ha lesz valami értelmes közlendőm valamivel kapcsolatban, freltétlenül leírom
letsgo:
--- Idézet ---Szoktam olvasni elsősorban SW-t, bár a SOTE sose tartozott a kedvenceim közé (félreértés ne esék, a honosítással semmi baj, a történet nem fogott meg igazán), X-ment, Alient (azt spec a kny.net-en), meg Predatort, de azt csak nagy ritkán találok, azt is angolul. Belenéztem továbbá a Prédikátorba és a Soul Reaverbe meg Pókemberbe is. Kedvencet nem tudnék mondani. Minden sorozatban vannak jobbak, meg gyengék.
--- Idézet vége ---
Helyes. Csak így tovább...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése