HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Köszi Graf-X, a Warlands is nagy király! (re-benyalós szmájli)
A Crimson Empire 6 részes. Mi a TPB-t kezdtük el amit kiegészítettek a "0." epizóddal, amely csak online jelent meg. (ezt megtekinthetitek a http://www.starwars.com/eu/feature/19981218/index.html oldalon. Flash szükséges!)
A Crimson Empire II. - Council of Blood (na itt majd gond lesz a címmel ) szintén 6 részes.
Schmutte:
Hát a régi trilógia imádatát semmi sem tudja igazán ellensúlyozni, úgyhogy további vitának már tényleg nincs értelme.
A Crimson Empire hány részes?
regnar:
A benyalós smájlihoz csatlakozom
Graf-X:
Hát én nem vagyok egy nagy SW szakértő, gőzöm sincs a különböző vadászgépek tíousáról, meg hogy-miként gyártották őket meg minek, meg a fsbb szereplők nevén kívül nem is tudok mást, mondom, én csak mint filmet imádom a régi trilógiát és csak minimálisan keresek összefügést a mostani részekkel, hogy azért mégse essen szét az egész de: Ha megint játszanák régi trilógiát moziban, most se hagynám ki, és videón is megnézem évente legalább egyszer, mert megunhatatlan és mindig ugyanazt az élményt nyújtja...az EP I-et egyszer láttam moziban, nem volt rossz, aztán egyszer videón, elment, azóta nem...az EP II-t egyszer moziban és bőven elég volt, filmként nem tetszett. Ennyi, én nem kötök bele a részletekbe. Szóval ne beszéljünk arról, hogy nem is szeretjük a SW filmeket.
Beszéljünk arról, pár HZS-s arc, milyen frankón magyarítja itt nekünk a SW képregényeket (benyalós szmájli)
Recsi:
--- Idézet ---Ne haragudjatok, de nekem k****ra úgy tűnik, hogy ti nem is igazán szeretitek a SW filmeket! Többet kritizáljátok, mint dícséritek.
--- Idézet vége ---
Végül is azért fordítok SW-t...
Attól még, hogy valakinek negatív véleménye (is) van a kedvenc fimsorozatának egyes részeiről, még szeretheti.
De ez csak az én magánvéleményem. Ezek után sem fogom "imádni" az ep I-II-t mint az eredeti trilógiát.
Gondolkodjunk el azon is, hogy ha csak az ep I-II létezne, várná-e annyi ember, és olyan nagyon várnák-e azok akik várják?
Szerintem nem. Egyszer olvastam egy cikket, abban egy éppen divatos együttesről volt szó. Biztos nem jó a párhuzam 100%-ig, de azt írták "ha a dobozra ráírnák, hogy Guns'n Roses még a szart is el lehetne adni jó pénzért".
Na szerintem itt tartunk most.
Persze nem szar az Ep I-II, de azért ne mérjük az EREDETI trilógia mítoszához.
Ahogy ezt bizonyította az is, hogy a Pókembe ugye megverte a mozipénztáraknál a SW-t, de 1997-ben egy akkor 20 éves film felújítása lesöpört minden filmet, és csak később a Titanic tudta letaszítani a trónról. Ismétlem egy akkor húsz éves fimről beszélek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése