HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Schmutte:
Azért megjegyzem, hogy szokatlanul békésen folyt le a "perequel-classic" vita. Máshol már fele ennyinél egymást tépik szét a maguk igazát erőltetve. A HálóZsák egy pozitív példa
--- Idézet ---tehát, ha lassan is, de behozzuk a lemaradást az amcsikkal szemben d.gif , ha így haladunk.
--- Idézet vége ---
Úgy van! Le az ámerikái impérialistákkal! Fúj fúj le vele
Recsi:
Tartottam egy kis számolást. A Dark Horse 2004 június óta 21 képregényt adott ki. Magyarországon: a Semic 8 (4x2), A Knet 2, a Hálózsák 23 (A SW-Infinities TPB-t 4-nek számolva). Ez összesen 33, tehát, ha lassan is, de behozzuk a lemaradást az amcsikkal szemben , ha így haladunk.
Recsi:
--- Idézet ---tiszteletben tartom a többi véleményt is! Így tehát részemről is lezárva...
félig-meddig ehhez a történethez kapcsolódik a Kenix Kil fejvadászról szóló one-shot is. Azt is tervezitek?
--- Idézet vége ---
Szerintem is zárjuk le a vitát, aztán nézzük meg a 3.részt. Meglátjuk, hogy keveredenek ki belőle.
Mindent tervezünk, csak az időpont nincs még meg. A Dark Horse-nál általában havonta 3-4 SW képregény jelenik meg. A Semic kéthavonta jelentet meg kettőt. Tehát el vagyunk látva munkával...
Regnar:
Igen és Nem.
Chavez:
--- Idézet ---Elvileg ez épp fordítva működik. Az új részek segítenek megértetni a klasszikusok homályos részeit. Átalakításról szó sincs, csak max arról, hogy nem az történt amit a legtöbben maguknak elképzeltek, de ezek még messze nem ellentmondások. Az igazi ellentmondásokra, amik eddig tényleg megválaszolatlanok maradtak (nemtok mást mondani) várjuk ki a harmadik részt. Az utána maradt nyitott kérdésekre meg tessék használni azt a nagy fantáziát, amit azelőtt a klasszikus részek előtti események elképzelésére használtak. Meg lehet nyugodni, abból már filmk nem lesz.(max filmsorozat )
--- Idézet vége ---
Én meg ezzel értek maximálisan egyet.
Eszem ágában sem volt vitát indítanom, azt én is rühellem. Csak úgy éreztem, hogy jóval nagyobb a kifogásolások aránya, mint a dícséreteké. És ezzel megmutattam, hogy én egy kevésbé kritikus fan vagyok. De tiszteletben tartom a többi véleményt is! Így tehát részemről is lezárva.
Más: Én is csak gratulálni tudok a SW képregények honosításához, másik oldalakon ezzel valahogy nem foglalkoznak annyira. A Crimson Empire az egyik nagy kedvencem volt (persze szigorúan csak a Tales Of The Jedi sorozat után). Csak megjegyzem, hogy félig-meddig ehhez a történethez kapcsolódik a Kenix Kil fejvadászról szóló one-shot is. Azt is tervezitek?
regnar:
Akkor ez hozzá tartozik?? Azt hittem csak valami promóciós anyag, amikor leügyeskedtem a netről...
Megcsináljátok a 6 részt is ilyenre??
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése