HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (878/975) > >>

regnar:
Ok.. látom a két Jedit és Palpit...és Palpi mintha le lenne bilincselve... akkor tehát együtt mennek. De akkor mi lesz? Csak nem egy újabb császár vs luke - állj át a sötét oldalra, érezd a dühödet párbeszéd lesz közöttük? Eléggé gyanús ez a kép, nagyon hasonlít a Jedi díszleteihez, még az ablakon túl is vannak űrhajók.. Szóval remélem több lesz az ötlet, minthogy Palpatine eljátssza Anakinnal, amit később Luke-kal. Bár én csak találgatok, szóval ne nézzetek stupidnak, csak próbálok asszociálni a képre, nem ismerem a történetet.... még.

A többi frame a filmből nincs meg véletlenül összefűzve avi-vá? kb párszázezerre tippelem  

Igen erre én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan lesz elmagyarázva, miért nem látták a Jedik, hogy egy Sithtel pacsiznak.

Megasításban igazad van, előttem a gumipókember lebegett, és már láttam magam előtt ahogy Vader yoda sorsára jut és eszeveszett szaltókat hány. De tény, hogy a hobbitok és egyéb lények nagyon jól voltak megcsinálva, tehát sikerülhet szuperül is.

Mindamellett, hog itt szörnyülködök egy-egy felröppenő híren, MARHÁRA kíváncsi vagyok a filmre, már alig várom, hogy láthassam.

Galen:

--- Idézet ---Milyen ócska dolog már hogy elraboltatja magát??? ezt simán kellene éreznie egy Jedinek, ha másnak nem hát yodának.
--- Idézet vége ---
Ez egyébként is sötét pont nekem. Meg kéne magyarázniuk, hogy miért nem érzik Palpiban hogy ő Sith, mikor egy utcával arrébb lakik csak. Gondolom lesz magyarázat.

Galen:

--- Idézet ---Meg arra azért kíváncsi leszek, hogy fog kinázni Vader, ha számítógéppel lesz csinálva (mert ha nyújtják, akkor az bizony látszani fog)
--- Idézet vége ---
Nem valószínű...a Hobbitokat is tök jól összenyomták....

Látom regnar itt vagy....Update-ltem az előző hozzászólást...kukk a képre...

regnar:
Hát nem tudom. Nekem valahogy egyik lehetőség sem szimpatikus. Milyen ócska dolog már hogy elraboltatja magát??? ezt simán kellene éreznie egy Jedinek, ha másnak nem hát yodának. DE ha anakin, akkor mikor kerül összetűzésbe Obi vannal, ha nem anakin, akkor szerintem Mace windu.. És Vader leveri, bár nekem valahogy nem tetszik egyik megoldás sem..  

És ha a bevezető szöveg igaz, akkor a film Coruscant ostromával kezdődik? mármint azzal, hogy a robot elrabolja Palpit? Mert ha nem akkor miért írják le már előre??

Szerintem a cikk nem idősorban követte az eseményeket...

Meg arra azért kíváncsi leszek, hogy fog kinázni Vader, ha számítógéppel lesz csinálva (mert ha nyújtják, akkor az bizony látszani fog)

Galen:
ezt valami nagyon "benfentes" kutyulhatta össze ezt a cikket....Elrabolni elrabolják Palpi-t, de itt nekem egy kis időzavar van...mingyá keresem a hivatalos film elején felgördülő szöveget....

itt van:
III. Epizód
A Sith-ek bosszúja

Háború! A könyörtelen Sith nagyúr,
Dooku gróf támadásai felőrlik
a Köztársaságot. Hősök küzdenek
mindkét oldalon. Ám mindenütt
jelen van a gonosz.
Az ördögi droidvezér, Grievous
tábornok váratlanul betört
a Köztársaság fővárosába,
és elrabolta Palpatine kancellárt,
a Galaktikus Szenátus vezetőjét.
Miközben a szakadár droidhadsereg
megpróbál elszökni értékes túszával
az ostromlott fővárosból, két Jedi-lovag
vezetésével hadművelet indul
a fogságba esett kancellár megmentésére....

na most gondolom a két megmentő Jedi közül az egyik Anakin....

sőt....mostnézem a képet...természetesen a másik Obi-wan...
itt egy link a képről: http://www.starwars.hu/pix/center/hirek/20...i_obi_palpi.jpg
A szöveg és a kép is a starwars.hu -ról való...köszönjük nekik....

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése