HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (875/975) > >>

Galen:
Gyerekek. A héten már nem fér be a Vérvörös következő része, de jövőhéten számíthattok a követekező adagra.

regnar:
Ezt valahogy érzetem  

Recsi:

--- Idézet ---zavar hogy össze-vissza adnak ki mindent..
--- Idézet vége ---
Regnar: Majd mi megszüntetjük a zavart...

regnar:

--- Idézet ---Hát jó lenne a dícséretben fürödni, de bevalljuk ez SEMIC fordítás. Név szerint nem tudom ki szülte, de nagyon jól tette. Kifejező, jobb bármely más jelentésnél. Valamelyik Semic-nél megjelenő Republic végén volt egy képregénytörténelem-szerű dolog. Onnan csentük. Így legalább egységesek vagyunk, nem kavarunk és ráadásul még tökéletes is.
--- Idézet vége ---

Szerintem fürödhettek.    Hiszen felfedezni a megfelelőt ugyanolyan jó, mint kitalálni. Mondjuk én az utóbbi időben kiestem a Semic szórásából... Az utolsó amit megvettem az a Empire -  Betrayal első két része volt. Azóta csak a net van..
Talán jobb is, mert valahogy a kiadó nem tart lépést a megjelenésekkel   Meg zavar hogy össze-vissza adnak ki mindent.. Persze azért ismerősöknél elolvasom őket...

Galen:
Schmatzy
--- Idézet ---Várhatunk több SW Mesét is az alkotópárostól? Lécciléccilécci!!!
--- Idézet vége ---
Ó, igen....van még néhány ami tetszik. Adagoljuk majd őket.

Regnar
--- Idézet ---Nagyon eldugtátok a jobb sarokba a megjegyzést, hogy a yavini csata után 11 évvel vagyunk. Vagy az eredetiben is így volt elhelyezve?
--- Idézet vége ---
Na igen. Szóval ahogy Recsi mondta TPB-n semmi, a különállóban meg elfoglalta az egész creditet...A TPB kreditoldala viszont mindkettőnknek tetszett, így nem akartuk elrondítani a timeline-nal...Ezért került oda...Lehetett volna még a koroknak megfelelő kis emblémát odabiggyeszteni, de arról nem mindenki tudja (én sem kapásból) hofy melyik melyik kor. Egyébként ezt a korszak-emblémát a Dark Horse okoskodta ki és használja mindenhol....Nem rossz, de semmitmondóak néha a jelek, kapásból nem lehet tudni melyik-melyik. Szóval maradt a kiírás. Hát tény hogy nincs szem előtt, de azt a kis sarkot mintha erre találták volna ki.  Ezekre a kiírásokra egyébként a kettőnk munkájánál számíthattok. Mi is nagyon szeressük tudni hogy melyik korban játszódnak a dolgok.

--- Idézet ---A felirat nagyon jól eltalált, a cím is. Én is sokat agyaltam, hogy milyen címet adtok majd neki, vagyis hogyan fordítjátok majd a Crimson-t.
--- Idézet vége ---
Hát jó lenne a dícséretben fürödni, de bevalljuk ez SEMIC fordítás. Név szerint nem tudom ki szülte, de nagyon jól tette. Kifejező, jobb bármely más jelentésnél. Valamelyik Semic-nél megjelenő Republic végén volt egy képregénytörténelem-szerű dolog. Onnan csentük. Így legalább egységesek vagyunk, nem kavarunk és ráadásul még tökéletes is.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése