HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (876/975) > >>

regnar:
Az idővonalról jut eszembe...

Nekem most lenne egy kérdésem lényegében bárkihez:

A Tales of the Jedi sorozat idővonala miért változik meg, nem is egyszer? Mert :

egyszer 5000-re teszi a Golden age of the Sithet, 4990-re a Fall of the Sith empiret, aztán egy másikban ez már összevonva 5000-re.

4000-re becsúszik egy új fedőnév a Knights of the old republic.

aztán egyszer a Sith War történet 3990-re van datálva, a következőben pedig 3996-ra és így tovább.

Aztán a dark Lords of the Sith történet egyszer 3992, máshol pedig 3997.

És még sorolhatnám...

Ennyire nem volt koncepcoója a Dark Horsenak és a "Lucas-közeli" történetíróknak, vagy valami közbejött és azért van ez az összevisszaság??

Gorgonita:
Nagyjóból én is tudom mennyi van még hátra. Ha jól emlékszem van egy második menet is.
 Azt még elfelejtettem írni, hogy képileg azért ez az egyik legszebben illusztrált SW képregénysorozat.

regnar:

--- Idézet ---Jobb, ha megkedvelitek, mert sok része van még...de azt nem árulom el, hogy mennyi
--- Idézet vége ---

Én tudom mennyi, én tudom mennyi       ez most iskolában jelentkezős smájli...

Nekem jöhet..

--- Idézet ---Az eredetiben (a TPB-ben, mert abból dolgoztunk) nem volt semmilyen timeline. A különálló részekben igen. Valamit mégiscsak be akartunk szúrni, hogy időben el lehessen helyezni .
--- Idézet vége ---

Jó én sem azért írtam mert nem kell, meg nem tudtam milyen a TPB.

Recsi:

--- Idézet ---A Crimson nem bűnőst jelent? Maga a sztori egyelőre nem nyűgöz le. Persze lehet ez még jobb is. Még csak az 1/6-nál tartunk.
--- Idézet vége ---
Nem találtam ilyen jelentést. Karmazsin(vörös) a jelentése.
Remélem a folytatás majd elnyeri tetszésedet. Ez még csak a bevezető...
Jobb, ha megkedvelitek, mert sok része van még...de azt nem árulom el, hogy mennyi.

--- Idézet ---Nagyon eldugtátok a jobb sarokba a megjegyzést...
--- Idézet vége ---
Regnar: Az eredetiben (a TPB-ben, mert abból dolgoztunk) nem volt semmilyen timeline. A különálló részekben igen. Valamit mégiscsak be akartunk szúrni, hogy időben el lehessen helyezni .

--- Idézet ---Az intrika, a csalás és az árulás mindennapos...valahogy a mondat nem lett túl érthető.
--- Idézet vége ---
Sajna ilyenek is becsúsznak néha, de szerintem, ha valaki végiggondolja, azért ki lehet hámozni az értelmét.

Schmatzy:
Nnnagyonnn jó volt a Kezdetben...! Imádom az ilyen rövid, hangulatos sztorikat! Várhatunk több SW Mesét is az alkotópárostól? Lécciléccilécci!!!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése