HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
Az efféle túlzásokat én műfaji sajátosságnak tudom be. Valahogy úgy mint a mangákban a szereplők érzelmeinek karikatúraszerű ábrázolását (füstölgés, szivecske, felkiáltójel, könnyzuhatag, óriás izzadtságcsepp, stb.) Nem lenne jó, ha ilyen poénok köszönnének vissza a filmben, de egy ilyen stílusú rajzfilmbe, nálam bőven beleférnek. Kedvencem az ölbekapott Palpatine.
regnar:
Értem... érdekes módon tudatja vele..
Mondjuk azt nem értem, hogy Anakin hogyan tudja elfedni az érzelmeit Amidala iránt mindenki (értds jedik) előtt. Nyilván tudatosan csinálja, és ez már sötét erő lehet...
No de már meg is néztem a 23-24 részeket is,
23 részben érdekes jelenet, hogy yoda nem érzi meg meditáció közben, hogy megtámadták coruscantot...
Úgy látszik a film cselekményét valamilyen szinten bele akarják szőni a rajzfilmbe is..
Itt már több magyar szó elhangzik... kicsit indiánosra vették a bennszülötteket, de legalább visszafelé játszották volna a magyar szavakat.
Viszont az űrcsatában már mintha rohamosztagos egyenruhákat láttam volna..
Meg többet megtudunk a Republic starfighterek kinézetéről is, már ha ilyenek lesznek.
Viszont nagyon bénának tartom, hogy yoda ilyen erősre lett rajzlva. ha a többi jedi csak fele ekkora erővel lettek volna megáldva, akkor 10 jedi elrendezte volna az egész kereskedelmi flottát. (mert kicsit erősnek érzem, hogy egyetlen kézmozdulattal megragad és összetör 2 csapatszállító űrhajót)
24. részben Ithorianokról megtudunk egy érdekes dolgot... Meg tetszik Palpatine álszentre és félelemmel teelire rajzolt arca, amikor menekülnek..
Jó, mondjuk én azért rakétavetővel nem lőnék ki egy lift ablakán, ha a főnökeim (értsd jedik és Palpatine is ott van...)
UI:
Előző hozzászólásomban örvendeztem milyen hosszú.. aztán rájöttem:
hogy miért ilyen hosszúak a részek - szerintem én vagyok az utolsó a világon, mert már mindenki tudta - azért van csak 5 rész az újakból, mert mindegyik 12 perces és egy rész 3 perces tehát összesen kijön a 20 rész, csak nagyon helyesen nem egyenként, hanem nagyobb csomagokban kapjuk meg őket.. És ez szerintem jó
Gorgonita:
Ha jól értelmezem a képsorokat, az Erő ezzel a látomással tudatja Yodá-val, hogy Anakin-nak szembe kell nézni a sötét oldallal.
A magyar nyelven megszólaló idegenek kiváltotta reakciók -szvsz -érzelmileg túlreagáltak pro és kontra. Ehhez hasonló eszközhöz számtalanszor folyamodtak már a legkülönfélébb sf sorozatok szerepjátékok készítői egy egy kitalált kultúra létrehozásánál. Jawák nyelve, Jar Jar akcentusa, Babylon 5 centauriak Napoleon korszakra "hajazó" öltözködése, minbariak Platon féle társadalmi berendezkedése, Magus rpg Ynev népeinek jellegzetességei, stb. Hozott anyagból egyszerűen könnyebb dolgozni. Nem látok benne semmi rosszat, de persze nem is túl eredeti megoldás.
regnar:
Még nem láttam, el is mentem megnézni
Húúú.. haaaa... hoooo...
über király a 21-es rész. (A 22-est még csak most tölti le a gép...de má' siethetne..)
Bőven több, mint az előző részek 3 perce.
C3PO nagyon hozza a formáját.. Meg Anakinnal is van egy megjegyzése, amit mintha már hallottam volna Vader (azaz az ő szájából) "Impressive, most impresive."
Meg Jedivé avatják. Az nagyon tetszett. A rajzok a sokásosak, Qui Gonn nagyon tetszett...
Meg a Köztársasági katonák. Nekem nagyon bejönnek, főleg az egyenruhájuk. (Főleg, hogy most nyomom a republic Commando játékot, úgyhogy az érzés megvan )
DE..
Gorgonita Te értetted miért volt benne az a rövid Qui-Gonn fiatal anakin beszélgetés mint anno Luke és Yoda a Dagobán? Nekem nem esett le..
Na megnéztem 22-részt is. Egészen jó lenne, ha nem MAGYARUL beszélnének benne a polinéz bennszülöttek a jégvilágon. Ez nem bizonyít mást, minthogy igénytelenenül nem új nyelvet találtak ki, hanem vettek egy létezőt, de még csak nem is változtattak rajta. Arról meg nyomhatják a hülyeséget, hogy ki kinek a rokona...
Gorgonita:
Az új Clone Wars-okat láttátok? Le ne maradjatok róla! Aki még nem látta, annak irány az sw.hu idevágó topicja.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése