HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (858/975) > >>

regnar:
Ok...    De ha esetleg nem lesz, akkor sem rántok fénykardot..  

Ha nem jön össze, akkor    igyatok egyet és fogjátok rá a nyuszira  

Galen:
Gyerekek...fiúk...lányok....jedik...nem jedik.....A héten lesz egy kis Crimson empire 1/3...Mondjuk a héten....ez jó mondat így csütörtökön  Szóval holnap körül keresgéljétek. Lassan döcögünk (vagyis döcögök, mert én vagyok a leggyengébb láncszem), de haladunk....

Gorgonita:
Mindkét dolog miatt nyugodtan alhatsz, de nem fejtem ki őket, mert az már spoiler lenne. Nna megyek, mert kisüti a monitor a szemem ebben a sok forumozásban, aztán olyan leszek mint Bruce Willis macskája az 5. elemben.  

regnar:
Ok.. tied az utolsó szó  

Ja hát igen, azért bennem is vannak kérdések, de azért az előzetest szépen összerakták. Nekem azért lenne pár kérdésem, de ezek csak májusban fognak választ kapni, pl a Jedi tanácsban hologramok ülnek, vagy megjelennek az elhúnyt jedik, mint anno obi-van és tanácskoznak ők is. Mert ha megjelennek akkor már most bukókör a film számomra, mert akkor a régi részekben miért nem jelentek meg?

Meg nekem kicsit Jedi visszatéres az űrhajón zajló kardcsata.... Remélem nem az lesz a alapkoncepció, hogy pár jelenetében újraforgatja a Jedit, mint tette az EPI-el és az EPIV-el. ( pl végső csata, parasztfiú a csillagokba jut és elindul jedinek stb..)

A vukis jelenetről, igaz csak egy fél másodpercig villan be a Rettenthetetlen skót harcosai jutottak eszembe.. teljesen úgy rázták magukat a vukik is,mint Mel Gibsonék.

Gorgonita:
Szerényen az utolsó szó jogán  : Ezért is neveztem előrelépésnek és nem tökélynek.

A prequel mércéje nálam az lesz, mennyire lesz hihető és visszafordíthatatlan Anakin bukása a film végére.. Amit eddig láttam, hallottam belőle, az valóban biztató
 Szrtem az ep1 is, sokaknak helyére kerül, most hogy láthatóvá válik mit ellenpontoz.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése