HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Recsi:
Regnar! Légyszi ne mondj semmit róla. Ill senki se mondjon, ha kérhetem. Szeretek úgy moziba menni, hogy nem tom ki a gyilkos!
Ha valaki többet akar tudni az privátban tegye, ha kérhetem.
Sajna kikerült egy k...a szar minőségű SWIII képregény a netre. Aki elolvasta, annak úgy kell, de itt ne essen róla szó!
Sokak örömét ronthatja el az aki elárul részleteket.
Nekem is jön a starwars.hu hírlevele, de nem olvastam el azokat a részleteket, amelyek a film történéseivel kapcsolatosak.
Ha lement a film, jöhet a képregény kritikája. Gondolom addig meg is jeleni a Semicnél.
Gorgonita:
Én a képregényt nem ismerem, de a spoilerek, trailer-ek, kiszivárogtatott infók alapján elég jól ismerem már a történetet, és nkem tetszik. A képregényváltozaton egybként a prequel kedvelők is fanyalognak, mondván összecsapja, megrövidíti, a lényeges párbeszédeket, mondatokat, amelyek a filmben majd érzékenyen ábrázolják Anakin befolyásolását, bukását.
Recsi Galen kössz az újabb VB-t! Jó lett a címfelirat. Szépek a képek. A történetet meg halad tovább, amerre indult.
A Balu Comix-ra felkerült egy Trek és két SW.
regnar:
Elolvastam az SW képregényváltozatát. Ha a film is ilyen lesz, akkor
regnar:
ok .. Köszi az infókat.
Viszont sikerült elolvasnom az EPIII regény néhány oldalát... meg láttam pár képet..
Recsi:
--- Idézet ---1., Borító...olyan életlen az egész... vibrál a grafika.
2., Képregény. Így kezdeni egy képregényt... előtérbe rajzolni egy lényt egy egész oldalon... hááát..
3.,Szerintem a három közül ez az eddigi legjobb rész
4.,Beírás - fordítás. Nincs mit hozzátennem. Rossz szavam nem lehet...
5.,Jöhet a következő.
--- Idézet vége ---
1., Ez nem az én asztalom, de nem lehet, hogy ez amiatt van, hogy ez olajfestmény? (Legalábbis én annak nézem)
2., Na itt akkor magyarázkodnom kell A börzén megvettem a Crimson Empire 1-4-et. Ezeknél az 1.oldalon az 1. részben is látható, már megszokott trapéz alakú szövegmező van, csökkenő méretű betűkkel. Itt mindig az eddig történteket írják le. A digitális verzió viszont TPB (gyűjteményes kötet), ebben értelemszerűen nem írják le minden 20 oldal után a az előző oldalak tartalmát, tehát nincs szöveg. Két lehetőségünk volt: vagy lefordítom az 1-4. részeknél ezt a szöveget, és ezeknél be is lesz téve az 1. oldalra, viszont az 5-6. részhez nem teszünk, mivel nincs meg az eredeti szöveg, vagy nem rakunk egyhez sem, kivéve az 1. részt, ahol ugye azért érdekes az előzmény. Mi a második verziót választottuk. Aki a harmadikat elolvassa, és nem ért valamit, lapozzon vissza az első 2 részhez.
3., Alakul azért, ugye?
4., Éljen! Mindig fosok, hogy megint van hiba. (azért még várok a pezsgővel )
5. jönni fog (már kész, de nem mutatjuk meg senkinek )
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése