HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Star Wars

<< < (854/975) > >>

Gorgonita:

--- Idézet ---Mindent tervezünk, de nem akarunk kib....ni a magyar terjesztőkkel (Trillian stb.). Inkább régebbi dolgokat fogunk majd kiadni:
--- Idézet vége ---
 Akkor jöjjön, aminek jönnie kell. Marvel Star Wars    

regnar:
Ok, értem

Recsi:
Mindent tervezünk, de nem akarunk kib....ni a magyar terjesztőkkel (Trillian stb.). Inkább régebbi dolgokat fogunk majd kiadni:

regnar:
Kérdés:

Az Obsession-t nem tervezitek átültetni a Hálózsákra?

Szerintem nagyon szépek a rajzai...

regnar:
Ez természetes.... Azért nem is írtam róla semmi fontosat, csak egy mondatban reagáltam le érzéseimet, amik inkább a képregénnyel kapcsolatosak...

De nemcsak k... sz@r került fel, hanem egy nagyon jó felbontású is

Meg ezzel remélem még nem sokat árultam el, hiszen én eddig is fanyalogtam a történeten...

Mondjuk ez várható volt, hogy hamarabb kijön minden, mint a hivatalos megjelenés megtörténne. (pl a film első 9,5 perce már a neten kering...) Az rendben, hogy sokan megvárják, hogy csak "tiszta" forrásból jussanak a történethez, de addigra sajnos a legtöbb külföldi topicban már lerágott csont lesz a dolog, és nem érdemes hozzászólni, mert leírták előtted vagy százan. Az Internet ördögi köre.

mondjuk a hivatalos képregénymegjelenés dátuma április 2. szóval jóval a film előtt kidobják a piacra, tehát mindenki által hozzáférhetővé válik... a regény is jön nem sokára, a játék is kész.. úgy látom, hogy mindent kidobnak és a legvégén, amikor már mindenki tudja mit várjon jö a film.

Remélem semmi fontos, eddig nem tudott adatot nem kotyogtam el, ezután még jobban hallgatok.

Gorgonita:

--- Idézet ---A történetet meg halad tovább, amerre indult.
--- Idézet vége ---

Ezzel a mondattal mindent elmondtál érzéseidről

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése