HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Szerintem nem biztos. Lehet, hogy hagyják, hadd ülepedjen le a történet, és addig feltesznek valami váratlan meglepit... (bár az tényleg meglepi lenne, mert be van ígérve a második rész ) (amúgy tényleg jó a Wedge-s történet, csak a rajzok egy kicsit "el vannak viccelve" ahogy mondani szoktam..)
Gorgonita:
Találgathatok? Crimson 2?
Galen:
--- Idézet ---Úgyhogy most csak azért írtam, hogy ne mondjátok, hogy nem írtam.
--- Idézet vége ---
Azért köszönjük hogy erre néztél...Mindjárt vége már a Crimson-nak. És jön valami...
regnar:
Hát igen, az oldalt én is egyből lementettem
Nekem egy halom érdekesség lejött.. Az ember nem is igazán érzi a méreteket, mert saját világukban arányosak egymáshoz, esetleg még a nagyságukat is tudja (pl egy Csillagromboló, vagy a halálcsillag, vagy a Falcon) de igazából talán bele sem gondol, hogy milyen nagyon lehetnek kivetítve a saját világra, vagy már univerzumra. Nekem nagy meglepetés volt, hogy a Falcont egy 747 mellé téve láttam, hogy azért nem is olyan kicsi.. egy Tydirium Shuttle meg egészen nagy...
Ami szintén meglepett, hogy a Sulaco nem is olyan nagy, mint amilyennek az ember gondolná. Az UD 4L (Az aliens film csapatszállító landingshipje) mennyivel nagyobb, mint egy x-szárnyú... Azért megnéznék egy plaza-bogár vs Jabba bárkája meccset is Komolyan mondom, ahogy az ember mazsolázgat ezek között a járművek között, megjön a kedve néhány crossoverhez... Nézegettem őket, nézegettem, aztán azon kaptam magam, hogy lehúzogattam egy pár járművet a földi épületekhez, és éppen Godzillával (heves egérmozgatás közepedte, hogy szimuláljam a mozgást, és hörgések közepedte) nekiestem az Eiffel toronynak, miközben a tetején már a Szellemirtók habcsókfigurája csücsült, és felette lebegett egy Klingon Bird of Pray...Valamint a fél felkelő flotta..
Gorgonita:
Úgy látom, azok közül amit ismerek a Dayson gömb nyert. Oldal elmentve.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése