HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
regnar:
Marci ez így igaz. Csak bizonyos történeteket emeltek ki a Klón háborúkból. De örüljünk, hogy ennyi jutott.
Meg a teljes sorozatot gondolom a Klónos sztorikra érted, mert ezeken kívül rengeteg másik van, amelyek egyáltalán nem jutottak el eddig Magyarországra. Szerintem felsorolni sem tudnánk így hirtelen hogy mennyi. A 107 füzetes Marveltől kezdve a droidok füzetein át, az Empire sorozat 40 füzetén keresztül egészen a hétvégi újságokban megjelent oldalakig és sorolhatnám vég nélkül a rengeteg one shotot, és minit.
De azért így is a hazai Wars kiadványok az 55. számnál tartanak. Ez azért nem lebecsülendő a viszonyokat figyelembe véve! És azért elég jó sztorikat válogattak eddig. Mondjuk amit hiányolok az a klasszikus trilógia képregény változata - legalábbis valamelyik formájában. lehetne akár az SE is.
lyrán:
--- Idézet ---jelentkezz te is Jedinek
Jedi Tanfolyam
--- Idézet vége ---
Nem beszólni! Amióta Lajosbához járok azóta nem vágom le a lábam minden fénykard pörgetésnél.
Marci:
Nahh ha már itt tartunk, nekem feltűnt, hogy mi itt Magyarországon talán nem is kapjuk meg a teljes sorozatot. Vagy tévedek? Az SW képregények néhány oldalán olvasható volt ilyesmi: "mi is történt az elmúlt 3 részben? Quin-Tuin elrepült a Boderrara, hogy találkozzon Jedi Kutur-Muh-al, stbstb.". Szal a kiadó nem vette meg az összes számot, vagy mi?
Galen:
igen...költői...csak mivel a téma inkább siralmas, ezért inkább nem raktam oda a kedvenc smile-im ->
regnar:
--- Idézet ---Nem is értem miért nem jó ez és némán elégedsz meg azzal amit kapsz ?
--- Idézet vége ---
gondolom ez költői kérdés volt...
No erre a Jedi tanfolyamra befizetek, aztán büntetek mindenkit Eddig csak csempészképzőbe, meg rohamosztagos-oviba jártam, de ideje diplomázni
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése