HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Star Wars
Gorgonita:
--- Idézetet írta: Predator ---Nem volt szar azt elismerem, habár útálom a SW-ot, mert tök béna képregényíróik vannak.
Azt azonban meg tudná mondani valaki, hogy D'astanak milyen hajói voltak? Eddig az Empire at Warból csak annyit tudtam, hogy néhány késobbi Mon Cal tipus képes legyozni az ISD II-seket. De azokkal az aranyszínu, vagy milyen hajókkal még sosem találkoztam.
--- Idézet vége ---
Voltak ott corelli corvettek, egy Sienari Marauder korvett (arany színű, a Coreporate Sector hadihajója a HS Csillagvégen könyvben), és az a Sorosuub Quasar Fire osztály (Fegyverszünet Bakurán könyvből lehet ismerős)
Mon Cal cirkálójuk meg nem volt, így gondolom, sok lúd disznót győz alapon kapták szét a destroyereket. Az adatok féltve őrtizgetett The Essential Guide Vehicles and Vessels kötetemből származnak.
Ha rákeresel a hajók nevére a google-n yahoo-n biztos találsz leírásokat is. a Quasar Fire inkább csak vadászgéphordozó. Kiteszi a rajokat és húzza a belét a lővonalból.
Gabe:
-Yoda mester! Yoda mester! Te hogyan lettél jedi?
-Tudod ez az egész úgy kezdődött, ifjú padawan, hogy annak idején nagyon sokat ittam és kirúgtak a bábszínházból...
(bocs )
Predator:
Nem volt szar azt elismerem, habár útálom a SW-ot, mert tök béna képregényíróik vannak.
Azt azonban meg tudná mondani valaki, hogy D'astanak milyen hajói voltak? Eddig az Empire at Warból csak annyit tudtam, hogy néhány késobbi Mon Cal tipus képes legyozni az ISD II-seket. De azokkal az aranyszínu, vagy milyen hajókkal még sosem találkoztam.
Rykov:
--- Idézet ---Jó a képsor, amikor a főbirodalmi az erkélyről hallgatja ki az ellene konspirálókat. a csatajelenetek, akciójelenetek vagy a hangár is látványosak, tempósak, hangulatosak.
--- Idézet vége ---
Simson:
Wow, új képregény!!! Húzok olvasni, köszi, köszi, köszi, köszi, köszi, köszi!!!!!!!!!!! Egy hét múlva jön a vélemény (nem hiszem, hogy ma teljesen el tudnám olvasni) Köszi!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése